Bateri hobisi nasıl değerlendirilebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2098
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 94
  • Etiketler Etiketler
    bateri nasıl

2098

Uzman
Vurmalı çalgılara ilgim ve becerim var, birçok kez gösterilerde darbuka çaldım ama ana hedefim bateri üzerinde ustalaşmak. Ne yazık ki ne bateri alabilecek gücüm, ne bateriyi çalabilecek bir alanım var. Sürekli bir yerlere para ödeyip gidip çalmak da bir hayli zorluyor maddiyatı. Biraz çıkmaz bir yol biliyorum ama belki pratik fikirleri olan arkadaşlar vardır diye sormak istedim, bir öneriniz ya da tavsiyeniz var mı bana? Üzerine düşmek istiyorum, çünkü kendimde potansiyel görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışma pedi ve bir çift baget alıp çalışabilirsiniz. Pedal işini nasıl simüle edebilirsiniz bilmiyorum tam ama bütçeniz varsa ikinci el bir kick pedalı alıp o şekilde çalışabilirsiniz.

Maalesef bir enstrümanı öğrenmek için her gün istikrarlı çalışmak, bunun için de çalınan enstrümana sahip olmak gerekiyor. Evde çalışmak için elektronik olanlar tercih edilebilir, daha az yer kaplayıp daha az ses çıkarır fakat burada da yine enstrümanı almak için maddiyat gerekiyor. Dersten derse öğrenmek imkansıza yakın diyebilirim.

Ben bassist olarak kendi enstrümanıma boş vaktim oldukça neredeyse 6 saat ayırıyorum. Okul zamanı olmuyor tabii bu. Enstrümanlarda sürekli tekrar etmek gerekli. Düşük metronomdan başlayıp yüksek hıza kadar. Bu yüzden dersten derse olacak bir iş değil. Ayrıca, enstrümanı alıp derse gitmezseniz problem yaşayabilirsiniz. Kötü bir alışkanlık geliştirebilirsiniz ve inanın bu hatayı düzeltmek hiç kolay değildir. Soğutur bateriden.

Müzikle ilgilendiğin için bateri bilmen özellikle harika. Rock'tan tut, rap'e, techno'ya kadar kullanabilirsin. Baterin yokmuş, zaten çoğu türde fiziki olmadan genelde DAW üzerinden yaparız, kendi tarzına göre bu şekilde de düşünebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…