Çözüldü Batı temalı evler olan ve tünelin sonunda kasaba gözüken oyun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ziqxchampion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 514
  • Etiketler Etiketler
    oyun
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ziqxchampion

Uzman
Küçükken oynadığım bir oyunu yıllardır ufak tefek de olsa aradım ama bulamadım. Şimdi ise kafama çok takıldı hala arıyorum ve bulamıyorum. Küçükken oynadığımda ise sadece 30 dakika oynadım o 30 dakika bile oyunu sevmeme yetmişti. Bu oyunda hatırladıklarım ise şunlar:
-Bir tünelden çıkıyoruz tünelde tren rayları döşeli tünelin sonunda ise bir kasaba ve kötü adamlar vardı. Kasabadaki evler yanlış hatırlamıyorsam western filmlerindeki eski Amerikan evlerine çok benziyordu.
-Bu oyunu oynadığımda yıl 2014-2017 yılları arasıydı.
-Kullanılan silahlar da sanırım yeni silahlardı bunda net değilim.

Eğer gerçekten bilen olursa çok minnettar olacağım şimdiden teşekkür ederim.

Grafikleri gerçekçi miydi, çizgi film gibi miydi?

Açık dünya mıydı yoksa daha çok hikaye odaklı mıydı?

Kasabadaki düşmanlar insan mıydı yoksa yaratık tarzı şeyler miydi?
Grafikler gerçekçiydi,Kasabadakiler insandı çünkü tünelden çıktığımda çatışma başlıyordu , hikaye mi bilmiyorum çünkü oyunu başından başlatıp oynamadım saveden başlatıp girdiğimde oradaydı

Yapay zeka bunların olabileceğini söyledi.
1. Call of Duty: Ghosts (2013)

2. Call of Juarez: Gunslinger (2013)

3. Metro: Last Light (2013)

4. Battlefield: Hardline (2015)
Bunlar değil

Call of Duty: Black Ops II (2012) veya Wolfenstein: The New Order
Wolfenstein olmadığına eminim , Black Ops II videolarına baktım şimdi grafik olarak benziyor gibi ama hikayedeki olup bitenler pek benzemiyor

Oyun tam Western miydi, modern dünya ile harmanlanmış mıydı?

Oyunun oynanış mekanikleri nasıldı? Örneğin; yetenekler, özel bir karakter, seçimler gibi.

Silahlar hakkında tam olarak ne hatırlıyorsunuz?

Oyun tam Western miydi, modern dünya ile harmanlanmış mıydı?

Oyunun oynanış mekanikleri nasıldı? Örneğin; yetenekler, özel bir karakter, seçimler gibi.

Silahlar hakkında tam olarak ne hatırlıyorsunuz?
Silah olarak Springfield tüfek hatırlıyorum gibi,Özel yetenek karakter seçimi felan yoktu,Oyun oynanış mekaniği eski MW gibi

Ve Westernle harmanlanmış gibiydi tek hatırladığım Clint Eastwoodun Bir Avuç Dolar filmini izlediyseniz Ramondan saklandığı dükkan girişindeki merdivenin altından millete sıkıyordum biraz garip örnek oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…