Çözüldü Batman Arkham Asylum çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Selam. Bayağı zaman önce Batman Trilogy paketini almıştım. Bugün başlayayım dedim ama oyunun bir bölümünde oyun çöküyor.

Oyunda sadece Advanced Launcher ve Türkçe yama yüklü. Bu zamana kadar sorun olmamıştı. Oyunu silip yükledim bu arada. İşe yaramadı.

Çözüm
Yamadan dolayı değilmiş. DirectX'ten dolayıymış.
Türkçe yamayı kurunca yine bozuldu ne yazık ki.

Advanced Launcher'dan tüm ayarları en düşüğe aldım. Devam edebildim. Muhtemelen modern sistem olduğu için oyun FPS'i kaldıramadı ve o bölümde çöktü veya grafik ayarlarından dolayı yükleyemedi bilmiyorum.
Türkçe yamayı kaldırıp kontrol ettiniz mi? Sorunun yamadan kaynaklı olup olmadığından emin olalım.

Sorun Türkçe yama kaynaklı değilse bu yöntemleri deneyin:
  • C:\Windows\System32\d3d9.dll dosyasını varsa silin, ardından DirectX İndirme Aracı'nı indirin:
  • CMD'yi (Komut İstemi) "Yönetici olarak çalıştır"ın ve sfc /scannow komutunu yazıp Enter'a basın ve işlemin bitmesini bekleyin.

@Aeronight, sorun çözüldü mü?

Son düzenleme:
Yamadan dolayı değilmiş. DirectX'ten dolayıymış.
Türkçe yamayı kurunca yine bozuldu ne yazık ki.

Advanced Launcher'dan tüm ayarları en düşüğe aldım. Devam edebildim. Muhtemelen modern sistem olduğu için oyun FPS'i kaldıramadı ve o bölümde çöktü veya grafik ayarlarından dolayı yükleyemedi bilmiyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…