Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.239 Dün 21:53 #1 Merhaba arkadaşlar, ne klavye mouse ile ne de gamepad ile burada hiçbir şey yapamıyorum. Niye? Burada hangi tuşlar ile Batmobil'i çağırıyoruz? Bu tuş kombinasyonlarını kullanıyorum ama olmuyor hâlâ.
Merhaba arkadaşlar, ne klavye mouse ile ne de gamepad ile burada hiçbir şey yapamıyorum. Niye? Burada hangi tuşlar ile Batmobil'i çağırıyoruz? Bu tuş kombinasyonlarını kullanıyorum ama olmuyor hâlâ.
Çözüm Michael MYERS Dün 21:57 Tuş atamalarından kontrol et istersen. Aşağı D-Pad olarak gösteriyor ekranda. Düzenleme: Bu değil mi?
Tuş atamalarından kontrol et istersen. Aşağı D-Pad olarak gösteriyor ekranda. Düzenleme: Bu değil mi?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.628 Çözümler 77 Beğeniler 5.666 Yer Haddonfield, Illinois Dün 21:57 #2 Tuş atamalarından kontrol et istersen. Aşağı D-Pad olarak gösteriyor ekranda. Düzenleme: Bu değil mi? Artı 0 Eksi Çözüm
Tuş atamalarından kontrol et istersen. Aşağı D-Pad olarak gösteriyor ekranda. Düzenleme: Bu değil mi?
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.239 Dün 22:00 #3 Michael MYERS dedi: Tuş atamalarından kontrol et istersen. Aşağı D-pad olarak gösteriyor ekranda. Düzenleme: Bu değil mi? Eki Görüntüle 257523 Genişletmek için tıkla... Hocam siz ciddi misiniz ya? Yarım saattir beynim yandı, ne yapmamı istediğinden ona alınca oldu görev. Mutlu son: Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Tuş atamalarından kontrol et istersen. Aşağı D-pad olarak gösteriyor ekranda. Düzenleme: Bu değil mi? Eki Görüntüle 257523 Genişletmek için tıkla... Hocam siz ciddi misiniz ya? Yarım saattir beynim yandı, ne yapmamı istediğinden ona alınca oldu görev. Mutlu son: