Ratchet Yetkin Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 709 Çözümler 1 Beğeniler 359 3 Mayıs 2026 #1 Var mı çalışan bir yama? Tüm bölümler için.
Heitaus Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 516 Çözümler 4 Beğeniler 1.672 Yer İzmir 3 Mayıs 2026 #2 Hem 1. sezonun hem de 2. sezonun Türkçe yamaları var. Donanım arşivi forumundan aldım, zamanında ben de oradan indirmiştim. Batman Telltale Series Türkçe Yamalar.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Hem 1. sezonun hem de 2. sezonun Türkçe yamaları var. Donanım arşivi forumundan aldım, zamanında ben de oradan indirmiştim. Batman Telltale Series Türkçe Yamalar.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
KS KS Ratchet Yetkin Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 709 Çözümler 1 Beğeniler 359 3 Mayıs 2026 #3 Heitaus dedi: Hem 1. sezonun hem de 2. sezonun Türkçe yamaları var. Donanım Arşivi forumundan aldım, zamanında ben de oradan indirmiştim. Batman Telltale Series Türkçe Yamalar.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Peki ya diğer sezonların?
Heitaus dedi: Hem 1. sezonun hem de 2. sezonun Türkçe yamaları var. Donanım Arşivi forumundan aldım, zamanında ben de oradan indirmiştim. Batman Telltale Series Türkçe Yamalar.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Peki ya diğer sezonların?
Heitaus Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 516 Çözümler 4 Beğeniler 1.672 Yer İzmir 3 Mayıs 2026 #4 Ratchet dedi: Peki ya diğer sezonların? Genişletmek için tıkla... Part demedim hocam, sezon dedim. İlk ve ikinci oyun yani. İki oyunun da %100 Türkçe yaması bulunuyor attığım dosya içerisinde.
Ratchet dedi: Peki ya diğer sezonların? Genişletmek için tıkla... Part demedim hocam, sezon dedim. İlk ve ikinci oyun yani. İki oyunun da %100 Türkçe yaması bulunuyor attığım dosya içerisinde.
KS KS Ratchet Yetkin Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 709 Çözümler 1 Beğeniler 359 3 Mayıs 2026 #5 Heitaus dedi: Part demedim hocam, sezon dedim. İlk ve ikinci oyun yani. İki oyunun da %100 Türkçe yaması bulunuyor attığım dosya içerisinde. Genişletmek için tıkla... Aaaa şimdi anladım sağ olun o zaman.
Heitaus dedi: Part demedim hocam, sezon dedim. İlk ve ikinci oyun yani. İki oyunun da %100 Türkçe yaması bulunuyor attığım dosya içerisinde. Genişletmek için tıkla... Aaaa şimdi anladım sağ olun o zaman.