Battle.net Diablo aşırı yavaş iniyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sensei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 813
Makaleler
3
Diablo 4 indirmeye calisirken yaklasik 45 GB indirdikten sonra indirme hizi 30-40 KB/s'ye dusuyor, yukselmiyor. 3 kere tekrar baslattim indirmeyi, her seferinde 40-50 GB indirdikten sonra resmen duruyor islem. SSD'de 400 GB yer var, daha yeni aldim. Yipranma vs. yok.

Internet hizim gigabit. Steam'den deme yaptigimda 800 Mbps'yle indirme yapabiliyorum. Speedtest 950 Mbps civarinda sonuc veriyor.

Cikis yapip bolge degistirmeyi denedim, ABD de EU da ayni, yavas. Bu derdin dermani var midir?

Son düzenleyen: Moderatör:

SSD eğer tam hız alıyorsa sorun yoktur, düşük ihtimal olarak SSD ısınıp performansı azaltıyor olabilir, büyük ihtimal internet sağlayıcın throttling uyguluyor yani hızını düşürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş, ayarlar tamamen ayni, limit bulunmamakta.

@Greatest, dun de boyleydi. Simdi de hiz dustukten sonra Steam'den denedim, 800 Mbps indirdi. Sanmiyorum. Hadi throttle olsun, 1000'den 0'a da dusmez herhalde, 30 KB indiriyor.

Herhangi bir indirme limiti olmadığından emin ol. İstersen Beta'ya da geçip deneyebilirsin.

Eki Görüntüle 100567

Sorun bu değil gibi hocam yoksa arkadaş 40 GB indirmeden sonra hız düşmezdi direk düşük başlardı.

@Recep Baltaş, ayarlar tamamen ayni, limit bulunmamakta.

@Greatest, dun de boyleydi. Simdi de hiz dustukten sonra Steam'den denedim, 800 Mbps indirdi. Sanmiyorum. Hadi throttle olsun, 1000'den 0'a da dusmez herhalde, 30 KB indiriyor.

Son olarak, kesin bilgim yok fakat SSD ısınıp performansı düşürüyor olabilir.

@Greatest, sogutma blogu altinda duruyor. Su an indirme hala acik, 50 KB'la indiriyor. Bilgisayara reset attim.

HOI4 oynarken arka planda indirmis, oyunu kapatinca fark ettim. Herhangi bir sey yapmadim, sadece acik biraktim. Kendi kendine hizlanmis.

Laptopa da indireyim dedim yine aynı şekilde kaldı, 30 KB’la indiriyorum şu an

Daha dün gece kurdum Windows’u, sorun ya internet ya Battle.net kaynaklı. Steam, Torrent, EA gibi yerlerde problem olmadigina gore…

Bakalım ne zaman hızlanacak tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…