Diablo 4 indirmeye calisirken yaklasik 45 GB indirdikten sonra indirme hizi 30-40 KB/s'ye dusuyor, yukselmiyor. 3 kere tekrar baslattim indirmeyi, her seferinde 40-50 GB indirdikten sonra resmen duruyor islem. SSD'de 400 GB yer var, daha yeni aldim. Yipranma vs. yok.
Internet hizim gigabit. Steam'den deme yaptigimda 800 Mbps'yle indirme yapabiliyorum. Speedtest 950 Mbps civarinda sonuc veriyor.
Cikis yapip bolge degistirmeyi denedim, ABD de EU da ayni, yavas. Bu derdin dermani var midir?
Diablo 4 indirmeye calisirken yaklasik 45 GB indirdikten sonra indirme hizi 30-40 KB/s'ye dusuyor, yukselmiyor. 3 kere tekrar baslattim indirmeyi, her seferinde 40-50 GB indirdikten sonra resmen duruyor islem. SSD'de 400 GB yer var, daha yeni aldim. Yipranma vs. yok.
Internet hizim gigabit. Steam'den deme yaptığımda 800 Mbps'yle indirme yapabiliyorum. Speedtest 950 Mbps civarinda sonuç veriyor.
Cikis yapip bolge degistirmeyi denedim, ABD de EU da ayni, yavas. Bu derdin dermani var midir?
SSD eğer tam hız alıyorsa sorun yoktur, düşük ihtimal olarak SSD ısınıp performansı azaltıyor olabilir, büyük ihtimal internet sağlayıcın throttling uyguluyor yani hızını düşürüyor.
@Recep Baltaş, ayarlar tamamen ayni, limit bulunmamakta.
@Greatest, dun de boyleydi. Simdi de hiz dustukten sonra Steam'den denedim, 800 Mbps indirdi. Sanmiyorum. Hadi throttle olsun, 1000'den 0'a da dusmez herhalde, 30 KB indiriyor.
@Recep Baltaş, ayarlar tamamen ayni, limit bulunmamakta.
@Greatest, dun de boyleydi. Simdi de hiz dustukten sonra Steam'den denedim, 800 Mbps indirdi. Sanmiyorum. Hadi throttle olsun, 1000'den 0'a da dusmez herhalde, 30 KB indiriyor.