Batur Başarılı Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 Beğeniler 680 26 Eylül 2025 #1 Merhaba, Game Pass aldım ve Battle.net hesabıma bağlayıp Diablo 4 indirecektim. Ancak Game Pass'i olan hesabımı bağladıktan sonra "Game Pass'i kontrol et" dedim ve sonra etkin değil hatasını aldım. Bu konuda ne yapmalıyım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2025
Merhaba, Game Pass aldım ve Battle.net hesabıma bağlayıp Diablo 4 indirecektim. Ancak Game Pass'i olan hesabımı bağladıktan sonra "Game Pass'i kontrol et" dedim ve sonra etkin değil hatasını aldım. Bu konuda ne yapmalıyım bilmiyorum.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.292 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.305 Yer Japonya, Fukuoka 26 Eylül 2025 #2 Xbox bağlantısını koparıp tekrar bağlayın.
KS KS Batur Başarılı Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 Beğeniler 680 26 Eylül 2025 #3 Milas dedi: Xbox bağlantısını koparıp tekrar bağlayın. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam. battle.net destek ile sorunu çözdüm.
Milas dedi: Xbox bağlantısını koparıp tekrar bağlayın. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hocam. battle.net destek ile sorunu çözdüm.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.524 Çözümler 70 Beğeniler 5.489 Yer Haddonfield, Illinois 26 Eylül 2025 #4 Batur dedi: Sorunu çözdüm hocam. battle.net destek ile sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Battle.net destek ne yaptırdı da çözdün? Keşke onu da deseydin.
Batur dedi: Sorunu çözdüm hocam. battle.net destek ile sorunu çözdüm. Genişletmek için tıkla... Battle.net destek ne yaptırdı da çözdün? Keşke onu da deseydin.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.292 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.305 Yer Japonya, Fukuoka 26 Eylül 2025 #5 Michael MYERS dedi: Battle.net destek ne yaptırdı da çözdün? Keşke onu da yazsaydın. Genişletmek için tıkla... Kendileri çözmüştür diye tahmin ediyorum ben. Yoksa yazardı canım.
Michael MYERS dedi: Battle.net destek ne yaptırdı da çözdün? Keşke onu da yazsaydın. Genişletmek için tıkla... Kendileri çözmüştür diye tahmin ediyorum ben. Yoksa yazardı canım.
KS KS Batur Başarılı Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 Beğeniler 680 27 Eylül 2025 #6 Michael MYERS dedi: Battle.net destek ne yaptırdı da çözdün? Keşke onu da deseydin. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptırabilirler ki? Gir çık yap veya başka bir hesapta dene dediler olmasığını belirttim onlara sonra kendileri halletiklerini belirttiler.
Michael MYERS dedi: Battle.net destek ne yaptırdı da çözdün? Keşke onu da deseydin. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptırabilirler ki? Gir çık yap veya başka bir hesapta dene dediler olmasığını belirttim onlara sonra kendileri halletiklerini belirttiler.