Makaleler
5
Battlefield-2042-Destegi-Sona-Eriyor-Motive-BF-Ekibine-Katiliyor-Ama.jpg

2021 yılında yaşanan talihsiz lansmanının ardından defalarca güncelleme alarak sağlam bir konuma ulaşmayı başaran Battlefield 2042 için yolculuk artık sona eriyor. EA ve DICE, yaptıkları resmi açıklama ile oyunun 7. sezonunun ardından büyük ölçekli içerik desteğini sonlandıracağını duyurdu. Yine de oyun, bakım güncellemeleri ve geçmiş etkinliklerin tekrarları ile oyunculara hizmet vermeye devam edecek. EA’dan yapılan…

Devamını Oku: Battlefield 2042’nin İnişli Çıkışlı Yolculuğu Son Buluyor
Kaynak: Techolay

Oyunu tam toparlıyorlar derken desteği sonlandırmaları kötü oldu. İlk çıktığında oyunu düzgün çıkarsalardı muhtemelen bunu konuşmuyor olurduk.
Hocam, çok normal. BF V'de de Pasifik cephesi getirildiğinde, bunun son "Major Patch" olduğunu duyurmuşlardı. Halbuki bir çok insan Doğu cephesinin geleceğini ümit ederken, EA bunun tam tersini yapıp BF 2042'yi yapacaklarını duyurmuştu.

Şu an için iddialar yeni gelecek BF oyunun daha iyi olacağını gösteriyor, bakalım nasıl yapacaklar, merak ediyorum.

Hep diyorum; bu oyun, yeni gelecek oyun için bir nevi "prototip" oldu.

Evet, dediklerinize de katılıyorum, oyun şu an çok daha iyi bir duruma geldi ama gel gelelim, klasik EA'nın işleri, insan şaşırmıyor.