S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

Battlefield serisinin sizce en iyisi hangisi? Çoğu kişi Battlefield 1’in daha güzel ve heyecanlı olduğunu söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bende Battlefield V var ama henüz oynamadım. Bu tarz bir oyuna başlamak istiyorum. Sizce Battlefield 1’i satın alıp indirsem pişman olur muyum?

3 ve 4'ü oynamamış olanlar 1 der genelde. En iyi oyunlar 3 ve 4'tür. BF1'i özel kılan ise atmosferidir. Bir de temasından ötürü gelen ekstra yavaş oynanış.

Merhaba arkadaşlar,

Battlefield serisinin sizce en iyisi hangisi? Çoğu kişi Battlefield 1'in daha güzel ve heyecanlı olduğunu söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bende Battlefield V var ama henüz oynamadım. Bu tarz bir oyuna başlamak istiyorum. Sizce Battlefield 1'i satın alıp indirsem pişman olur muyum?

İkisi de değil, BF3'ün üzerine oyun zor yaparlar.

BF 1'i daha çok seviyorum. BF 5'te bazı haritalar çok büyük ve buna karşın karakterler çok yavaş. Operasyon oynamıyorsan pek zevki yok çünkü koca haritada savaş sadece 2 bölgede geçiyor ve diğer taraflar boş kalıyor.

Çoğunuz bu forumda Battlefield 1’den bahsediyor. Peki bunun sebebi tam olarak nedir?