Baydöner'de normal iskenderin yoğurtsuz iskenderden ucuz olması

Burkii

Uzman
Makaleler
1
Yer
İzmir
Normalde yaşadığımız yerde doğru dürüst iskender yapan bir yer olmadığından şehir merkezine gittiğimizde zaman zaman belirli yerlerde iskender yemeye gidiyorduk. Bugünde yolumuz şans eseri Baydöner'e düşmüştü ki adisyondaki olayı görünce afalladım. Et olarak muhtemelen aynı gramaj içermelerine karşın (Çünkü normal iskender menüsünden yoğurtları isteyip istememe durumunu belirtmiştik.) yoğurtlu iskenderin yoğurtsuz iskenderden daha ucuz olduğunu gördük 🤡

Siz bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz?

IMG_20240706_163702.webp

Dosya Ekleri

• IMG_20240706_163702.webp
    IMG_20240706_163702.webp
    132,9 KB · Görüntüleme: 37
Normalde yaşadığımız yerde doğru dürüst iskender yapan bir yer olmadığından şehir merkezine gittiğimizde zaman zaman belirli yerlerde iskender yemeye gidiyorduk. Bugünde yolumuz şans eseri Baydöner'e düşmüştü ki adisyondaki olayı görünce afalladım. Et olarak muhtemelen aynı gramaj içermelerine karşın (Çünkü normal iskender menüsünden yoğurtları isteyip istememe durumunu belirtmiştik.) Yoğurtlu iskenderin yoğurtsuz iskenderden daha ucuz olduğunu gördük 🤡

Eki Görüntüle 62941

En son 200 TL'ye 1 büyük porsiyon iskender yedim. 😋 Her zaman fiyat ve kalite konusunda HD İskender'i tercih ederim. 😉

En son 200 TL'ye 1 büyük porsiyon iskender yedim. 😋 Her zaman fiyat ve kalite konusunda HD İskender'i tercih ederim. 😉

Tam karşımızda şubesi vardı hocam da hiç gitmediğimizden güvenemedim şahsen. Muhtemelen sonraki zamanlarda farklı bir yer deneriz artık.

@Leon Dayı kalite mi? Hepsi fabrikasyon plastikten hallice iskenderler. Mecburiyetten yiyoruz. AVM'de sağlıklı yiyecek satan zincir restoran bulmak çok zor.
Bildiğim kadarıyla bu konuda en sağlıklı Edirne Kırkpınar Lokantası vardı ama onlarda batmıştı en son :(

Yasadigim yerde calistigim restorant cok guzel yapiyordu. Pahali ama tadi guzeldi.

Normalde yaşadığımız yerde doğru dürüst iskender yapan bir yer olmadığından şehir merkezine gittiğimizde zaman zaman belirli yerlerde iskender yemeye gidiyorduk. Bugünde yolumuz şans eseri Baydöner'e düşmüştü ki adisyondaki olayı görünce afalladım. Et olarak muhtemelen aynı gramaj içermelerine karşın (Çünkü normal iskender menüsünden yoğurtları isteyip istememe durumunu belirtmiştik.) yoğurtlu iskenderin yoğurtsuz iskenderden daha ucuz olduğunu gördük 🤡

Eki Görüntüle 62941
Yoğurtsuz iskender'de et biraz daha fazla oluyordu. En azından yediğim yerlerde durum böyleydi.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt