Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
İnsanlardaki aceleyi anlamıyorum. Zaten önünüzde uzun bir tatil var. Dikkat etseniz ve biraz daha geç gitseniz ne olacak ki? Aceleniz varsa da uçağa binebilirsiniz. Uçakla seyahat etmek çok daha kolay. Şu şekilde davranan insanlardan da mümkün olduğunca uzak oluyorsunuz. Tabii havalimanından şehir merkezine giderken birisinin çarpmayacağının yine garantisi yok ama risk azalıyor.
Polis deyince aklımıza hiç trafik polisi gelmiyor. Trafik polisi yollarda araya kaynayanlara hiçbir ceza yazmıyor. Eh, hayatında trafik polisi görmeyen insanlar da istediği gibi at koşturuyor.
Belediye ve kara yollarını suçlamayı da ihmal etmeyelim.
Çevre yoluna kavşak yapan belediye mi dersin, tek şeritli daracık yollara çizgili şerit çeken mi dersin, yolu onarmayanlar mı dersin, yola düzgün tabela koymayan mı dersin...
Belediye ve kara yollarını suçlamayı da ihmal etmeyelim.
Çevre yoluna kavşak yapan belediye mi dersin, tek şeritli daracık yollara çizgili şerit çeken mi dersin, yolu onarmayanlar mı dersin, yola düzgün tabela koymayan mı dersin...
Hocam Alanya'da şehir çevre yolunun üstünde. Çevre yolu yok. Osmaniye'de refüj yok, karşıdan birisi çarparsa şerit belirli değil. Anamur yollarında 16/17 yıldır hala yol yapılıyor. O virajlı yollarda tır sollayacağım diye denize uçanlar falan. Önce bir yolların düzelmesi lazım. Sonra insanların eğitilmesi.
Hocam Alanya'da şehir çevre yolunun üstünde. Çevre yolu yok. Osmaniye'de refüj yok, karşıdan birisi çarparsa şerit belirli değil. Anamur yollarında 16/17 yıldır hala yol yapılıyor. O virajlı yollarda tır sollayacağım diye denize uçanlar falan. Önce bir yolların düzelmesi lazım. Sonra insanların eğitilmesi.
Ben bile gelirken 5 tane trafik kazası gördüm. Birinde küçük bir bebeğin anlı kanıyordu, umarım bir şey olmamıştır.
Yollar kalabalık ama kazaların %80'i sürü kaynaklı. Yol tek şerite düşüyordu, biz de sol şerite geçtik arkamızdaki tır yavaşlamak yerine hızlandı resmen.
Almanya'da hız sınırı yok adamlar efendi gibi araba kullanıyorlar. Hız yaparsın yapmayan yoktur ama kardeşim bu trafikte zikzak çekenlerin kafasına vurasım geliyor.