K Kacikkar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 672 Çözümler 1 Beğeniler 223 22 Nisan 2024 #1 Discord niye böyle oluyor çözümünü bilen var mı? Kapa aç yapınca normale dönüyor fakat bunun asla olmamasını sağlayamaz mıyım? Niye oluyor?
Discord niye böyle oluyor çözümünü bilen var mı? Kapa aç yapınca normale dönüyor fakat bunun asla olmamasını sağlayamaz mıyım? Niye oluyor?
KS KS K Kacikkar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 672 Çözümler 1 Beğeniler 223 23 Nisan 2024 #21 Livo dedi: Donanım ivmesini açınca da gri ekran da kalıyor değil mi? Konuyu açma sebebiniz olan. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bu yırtılma yüzünden donanım ivmesi ayarını kapalı tutmak ve sonucu görene kadar öyle kullanmak beni yorar. Yani sonucu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Livo dedi: Donanım ivmesini açınca da gri ekran da kalıyor değil mi? Konuyu açma sebebiniz olan. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bu yırtılma yüzünden donanım ivmesi ayarını kapalı tutmak ve sonucu görene kadar öyle kullanmak beni yorar. Yani sonucu bilmiyorum.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.482 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.952 Yer Asphodel 23 Nisan 2024 #22 Kacikkar dedi: Vallahi hocam bu yırtılma yüzünden donanım ivmesi ayarını kapalı tutmak ve sonucu görene kadar öyle kullanmak beni yorar. Yani sonucu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yırtılmanın olmadığı şekilde ayarların gri ekranda kalması donanım ivmesinden kaynaklı değildir. Artı 0 Eksi
Kacikkar dedi: Vallahi hocam bu yırtılma yüzünden donanım ivmesi ayarını kapalı tutmak ve sonucu görene kadar öyle kullanmak beni yorar. Yani sonucu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yırtılmanın olmadığı şekilde ayarların gri ekranda kalması donanım ivmesinden kaynaklı değildir.