Bazı açılışlarda sistem kendini yeniden başlatıyor

Macunu doğru sürdünüz mü? Bundan eminseniz ve pump-out olmadıysa anlık olarak o sıcaklıklara uçması normal. AiO'lar o kadar hızlı tepki veremiyor.
Macunu ben değil aldığım yer sürdü, yani sürmüştür herhalde çünkü oyunlarda sıcaklıklar normal.

Tekrar teste alın, değerleri takip edin.
5 dakika auto ayarda yaptım ve 91-92 derece 206w cpu %100, 65-70-75 derece 330w gpu %90-100 arası çalıştı. Tamamladı sistem yeniden başlamadan veya bir sorun olmadan.

5 dakika auto ayarda yaptım ve 91-92 derece 206w cpu %100, 65-70-75 derece 330w gpu %90-100 arası çalıştı. Tamamladı sistem yeniden başlamadan veya bir sorun olmadan.

PSU temiz anlaşılan. BIOS sürümünü kontrol edin.

PSU temiz anlaşılan. BIOS sürümünü kontrol edin.
Dediğim gibi BIOS sürümü zaten en güncel.
OCCT power testte sistem stabil, reset veya crash olmadı.
PSU ve anakart tarafında sorun görünmüyor.

(Konu hâlâ çözülmedi, isteyen cevap yazabilir.)

Dediğim gibi BIOS sürümü zaten en güncel.
OCCT power testte sistem stabil, reset veya crash olmadı.
PSU ve anakart tarafında sorun görünmüyor.

BIOS güncel mi diye sormadım. MSI'ın Tomahawk serisi için yayınladığı BIOS'lar rezalet.

Stabilite sorunu, SSD'yi görmeme, sizin gibi yeniden başlatma vb. türlü sorun yaşayanlar mevcut. Sürüm güncellemeyip siyah ekrana düşenler de mevcut.

BIOS'unuzu güncellediniz mi?

En son ne zaman güncellediniz?
1,5 hafta önceydi.

Düzenleme: Bugün yine bu durumdan ötürü kapanırken siyah ekranda Video Schedular Internal Error ile kapandı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…