Makaleler
24
Yer
Autopolis Oita
Arada foruma baktığımda kullanıcılardan kaliteli içerikler çıktığını görüyorum. Bayağı güzel İnceleme, rehber gibi şeyler oluyor.

Bence bazı uygun görülen kaliteli kullanıcı içeriklerini ana sayfada sergileyebiliriz. Böylece ana sayfa biraz daha çeşitlenmiş olur. Bu öneri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Artı 20 Eksi
Bana kalırsa forumda paylaşılan forumda kalmalı. Orası resmi bir sayfa ve bu doğrultuda topluluk içeriklerinin yayınlanmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bu konuyla ilgili olarak "blog" eklentisi gelecektir.

Bu konuyla ilgili olarak "blog" eklentisi gelecektir.
Not: 75 dolarcık toplandığı vakit... :D

Arada foruma baktığımda kullanıcılardan kaliteli içerikler çıktığını görüyorum. Bayağı güzel İnceleme, rehber gibi şeyler oluyor.

Bence bazı uygun görülen kaliteli kullanıcı içeriklerini ana sayfada sergileyebiliriz. Böylece ana sayfa biraz daha çeşitlenmiş olur. Bu öneri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mantıklı. Uplandın. 👍

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-04-26-13-53-54-745_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2024-04-26-13-53-54-745_com.android.chrome-edit.webp
    264,5 KB · Görüntüleme: 127
Kesinlikle olsun, bazı kişiler tam isabet olacak şekilde içerikler paylaşıyor. Bunlar değerlendirilmiyorlar, heba oluyorlar.

Ayda/haftada 3 tane rehber/inceleme ana sayfada belli bir kategoride sunulabilir.

Rehberleri belirlemek içinse makalelerin en aşağısına ana sayfada çıkması için oy verme mekaniği eklenebilir.

"Kullanıcılardan Seçmeler" gibi bir isim yakışır buna. Artıladım.

• Muhteşem
İfadeler: 995