Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.120 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.929 Yer Arcadia Bay 2 Haziran 2024 #11 okudum kabul ediyorum dedi: Hocam dns modem arayüzünden sildim ve yeniden başlatım aynı hata var sanırım. Genişletmek için tıkla... Az önce AdGuard DNS girdim ve sorun düzeldi. AdGuard DNS ile deneyebilir misiniz?
okudum kabul ediyorum dedi: Hocam dns modem arayüzünden sildim ve yeniden başlatım aynı hata var sanırım. Genişletmek için tıkla... Az önce AdGuard DNS girdim ve sorun düzeldi. AdGuard DNS ile deneyebilir misiniz?
KS KS okudum kabul ediyorum Uzman Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 302 Çözümler 4 Beğeniler 100 2 Haziran 2024 #12 Max Caulfield dedi: Az önce AdGuard DNS girdim ve sorun düzeldi. AdGuard DNS ile deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir şey değişmedi neyse yarın düzelir umarım.
Max Caulfield dedi: Az önce AdGuard DNS girdim ve sorun düzeldi. AdGuard DNS ile deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir şey değişmedi neyse yarın düzelir umarım.
healwaysdie Uzman Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 98 Beğeniler 74 2 Haziran 2024 #13 Technopat'a saldırı mı olmuş?Bende diyorum neden sabahtan beridir açılmıyor.
Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.120 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.929 Yer Arcadia Bay 2 Haziran 2024 #14 okudum kabul ediyorum dedi: Hocam hiçbir şey değişmedi neyse yarın düzelir umarım. Genişletmek için tıkla... Superonline mı kullanıyorsunuz? Superonline'da elle DNS değiştirmek işe yaramıyor, hatta genel olarak TurkNet haricinde DNS değiştirmek her zaman kesin sonuç vermeyebiliyor.
okudum kabul ediyorum dedi: Hocam hiçbir şey değişmedi neyse yarın düzelir umarım. Genişletmek için tıkla... Superonline mı kullanıyorsunuz? Superonline'da elle DNS değiştirmek işe yaramıyor, hatta genel olarak TurkNet haricinde DNS değiştirmek her zaman kesin sonuç vermeyebiliyor.