2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 26 Mart 2025 #1 X ve 2 çalışmıyor. Ekran klavyesi ile yazdım. Sağ Shift ile şu işareti yapamıyorum: Bu işareti yapamıyorum. ' çözüm'ü ne olabilir? Sağ Shift soru işareti yapamıyorum.
X ve 2 çalışmıyor. Ekran klavyesi ile yazdım. Sağ Shift ile şu işareti yapamıyorum: Bu işareti yapamıyorum. ' çözüm'ü ne olabilir? Sağ Shift soru işareti yapamıyorum.
Schwenzy Uzman Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 40 Beğeniler 13 26 Mart 2025 #2 Klavyeniz hasar görmüş olabilir mi? Tuşları çıkartıp bir hava tutun.
KS KS 2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 27 Mart 2025 #3 Schwenzy dedi: Klavyeniz hasar görmüş olabilir mi? Tuşları çıkartıp bir hava tutun. Genişletmek için tıkla... Hayır. Sorun yok. Nasıl anlatsam bilemedim. Sorun işaretine basıyorum. Başka karakterler çıkıyor. Soru işareti yapınca çıkan işaret. Bu *.
Schwenzy dedi: Klavyeniz hasar görmüş olabilir mi? Tuşları çıkartıp bir hava tutun. Genişletmek için tıkla... Hayır. Sorun yok. Nasıl anlatsam bilemedim. Sorun işaretine basıyorum. Başka karakterler çıkıyor. Soru işareti yapınca çıkan işaret. Bu *.