Herkese merhaba, Bazzite OS'a geçmeyi düşünüyorum, Steam'de sadece SF6 oyununu oynamak için. Merak ettiğim birkaç soru var, yardımcı olursanız sevinirim.
HP Victus marka model laptop kullanıyorum.
ISO dosyasını kendi sitesinden laptops/other laptop sekmesinden indireceğim sanırım.
Laptopta dahili Intel ve harici NVIDIA ekran kartı var, Bazzite bu harici ekran kartını kendi anlayacak mı? Steam ve oyunlarda bu NVIDIA kartı kullanmasını istiyorum.
Laptopda MUX Switch yoktur.
Sana indirirken secenekler sunuyor, ne tur cihaz kullaniyorsun, hangi CPU ve GPU'ya sahipsin vs vs. Buna gore secim yaparsan sana sunacagi kurulum iso'sunu kullanarak, laptobuna kurulum yaptiginda her sey hazir gelecek. NVIDIA ekran kartini da kullanabileceksin, hicbir ayar yapmadan. Ben de zamaninda Bazzite kullandim laptopta, her sey hazir geldi, sikinti olmadi.
Sana indirirken secenekler sunuyor, ne tur cihaz kullaniyorsun, hangi CPU ve GPU'ya sahipsin vs vs. Buna gore secim yaparsan sana sunacagi kurulum iso'sunu kullanarak, laptobuna kurulum yaptiginda her sey hazir gelecek. NVIDIA ekran kartini da kullanabileceksin, hicbir ayar yapmadan. Ben de zamaninda Bazzite kullandim laptopta, her sey hazir geldi, sikinti olmadi.