KS KS J Juvas Çalışkan Katılım 13 Mayıs 2025 Mesajlar 37 Beğeniler 6 27 Mayıs 2025 #21 Merdt dedi: O zaman dışardan içeri soğuk, içerden dışarı sıcak hava üflersiniz. Radyatörde saçma sapan bir hava oluşur. Radyatörün fanlarını, radyatörün diğer yüzüne geçirmeniz lazım. Arctic logoları kasanın önüne bakacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde değil mi hocam? Söküp baştan yapacağım haftasonu ekstra iş olmasın diye emin olmaya çalışıyorum. Dosya Ekleri Adsız.webp 26 KB · Görüntüleme: 49
Merdt dedi: O zaman dışardan içeri soğuk, içerden dışarı sıcak hava üflersiniz. Radyatörde saçma sapan bir hava oluşur. Radyatörün fanlarını, radyatörün diğer yüzüne geçirmeniz lazım. Arctic logoları kasanın önüne bakacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde değil mi hocam? Söküp baştan yapacağım haftasonu ekstra iş olmasın diye emin olmaya çalışıyorum.
M Merdt Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 2.232 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.103 27 Mayıs 2025 #22 Juvas dedi: Bu şekilde değil mi hocam? Söküp baştan yapacağım haftasonu ekstra iş olmasın diye emin olmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam.
Juvas dedi: Bu şekilde değil mi hocam? Söküp baştan yapacağım haftasonu ekstra iş olmasın diye emin olmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam.