BeamNG.drive alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yusuf Kerem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 208
  • Etiketler Etiketler
    beamng drive

Öndeki araç ile satılık araç bakmaya gidiyorum. Arkadaki çakma Silvia S13 ise nispeten sleeper diyebileceğim +500Hp yüklü makina.
Araba al sat işi yapıyorum. Kariyer mod içerisinde finans, ekonomi dengesi falan var. Ev, araba fiyatları falan hareketli.
Serbest oynanıştan sıkılırsanız kariyer modunun linki: https://www.patreon.com/RacelessRLS/posts/rls-career-v2-6-161551826

Hayatımda oynadığım en detaylı oyun, bu kadar geç aldığıma üzülüyorum o derece. Kesinlikle alınır.

Sakin bir şekilde araba sürmek, serbestçe dolaşmak için almak istiyorum. Alınır mı?

Bende var bence alınır özellikle İngilizce oynarsan güzel olur hem dil geliştirir hem de oyun zaten piyasalardaki en sağlam araba fizik oyunu bence. Kaza fiziği vs. konusunda bu oyunu geçebilecek oyun önerebilen yoktur.

Bu oyundan üstün bir oyun yok zaten baya iyi.

Modofiye sistemi de iyi.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.webp
    997,4 KB · Görüntüleme: 21
Uzun suredir oynarım. Ara sira aklima geldikçe indirir modlarim, sakin sakin keyif alarak dolaşırım etrafta. Oyun son zamanlarda gelismeye musait ilerliyor, bence kaçırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…