Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.836 Çözümler 10 Beğeniler 1.844 14 Nisan 2024 #1 Merhaba, bugün internette gezerken karşılaştım sizinle paylaşmak istedim. Öncellikle bu assete erişmek için VPN'e ihtiyacınız var. Ben windscribe ile atlantaya bağlanarak siteye eriştim. İlk olarak bu siteye giriyoruz:Yos3D Free Character Pack - Yos3D Sonrasında yan tarafta bulunan "yes! I want to create my amazing Game" yazılı tuşa tıklıyoruz. Sonraki adımda bizden e-posta isteyecek. Epostamızı girdikten sonra dosyalarımız oraya gelecek. Ek olarak indirdiğiniz dosyayı winrar ile açabilirsiniz. Böyle assetler gördükçe paylaşmaya çalışacağım. İyi sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2024
Merhaba, bugün internette gezerken karşılaştım sizinle paylaşmak istedim. Öncellikle bu assete erişmek için VPN'e ihtiyacınız var. Ben windscribe ile atlantaya bağlanarak siteye eriştim. İlk olarak bu siteye giriyoruz:Yos3D Free Character Pack - Yos3D Sonrasında yan tarafta bulunan "yes! I want to create my amazing Game" yazılı tuşa tıklıyoruz. Sonraki adımda bizden e-posta isteyecek. Epostamızı girdikten sonra dosyalarımız oraya gelecek. Ek olarak indirdiğiniz dosyayı winrar ile açabilirsiniz. Böyle assetler gördükçe paylaşmaya çalışacağım. İyi sosyaller.
eneshysh Yetkin Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 339 Makaleler 2 Beğeniler 311 Yer Antalya 7 Haziran 2024 #2 Bana yaban geldiler epey hocam. Blender ile birkaç ay uğraşan birisinin daha tatlı modeller çıkartacağına inanıyorum.
Bana yaban geldiler epey hocam. Blender ile birkaç ay uğraşan birisinin daha tatlı modeller çıkartacağına inanıyorum.