Merhaba arkadaşlar, şu an forumda bununla ilgili bir rekabet mevcut değil ama büyüdükçe bunun olma ihtimali var. Aynı zamanda ne kadar beğenildiğini ve istatistikleri merak edenler de var. Bunun için bence beğeniler kişiye özel olmalı yani ben sadece kendimin beğeni istastiğimi görebilmeliyim.
Hocam Instagram değil burası ya abartmayalım bence. Yeniliklere asla karşı değilim ama çok boş bence istediğiniz şey. Aynı gece forumu kullananlara rozet verilmesini isteyen konu sahibi gibi.
Hocam Instagram değil burası ya abartmayalım bence. Yeniliklere asla karşı değilim ama çok boş bence istediğiniz şey. Aynı gece forumu kullananlara rozet verilmesini isteyen konu sahibi gibi.
Hocam diğer türlü birbirileriyle anlaşma yapanlar çıkabilir, tamamen giderse ben meraklanırım mesela. Bence en orta yol dediğim gibi, bakalım halk ve yönetim nasıl düşenecek.
Bana gönderme yapılmış. Foruma yenilik getirmeye gerek yok madem öyle. Kalsın her şey, yeterli çünkü. Hoş ve tatlı şeyler isteyince suç oluyormuş. Yeniliğe karşı değilim deyip böyle yorum yapmanız saçma.
Bana gönderme yapılmış. Foruma yenilik getirmeye gerek yok madem öyle. Kalsın her şey, yeterli çünkü. Hoş ve tatlı şeyler isteyince suç oluyormuş. Yeniliğe karşı değilim deyip böyle yorum yapmanız saçma.
Biz yeni bir şey gelmesin demiyoruz. Bu fikirler forumun kolay ve rahat kullanımı geliştirmek için değil, süs için. O yüzden yeni açılan bir sitenin kaynakları bu gibi boş şeylerle harcanmamalı.