Planlanmıyor Beğeniler kısmı sadece kişiye gözüksün

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

320

Uzman
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, şu an forumda bununla ilgili bir rekabet mevcut değil ama büyüdükçe bunun olma ihtimali var. Aynı zamanda ne kadar beğenildiğini ve istatistikleri merak edenler de var. Bunun için bence beğeniler kişiye özel olmalı yani ben sadece kendimin beğeni istastiğimi görebilmeliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -6 Eksi
Biz yeni bir şey gelmesin demiyoruz. Bu fikirler forumun kolay ve rahat kullanımı geliştirmek için değil, süs için. O yüzden yeni açılan bir sitenin kaynakları bu gibi boş şeylerle harcanmamalı.
Öneriler hemen uygulanacak diye bir zorunluluk yok, mesela o öneri yönetici birinin hoşuna gitmiştir ve ileride eklemek için not almış olabilir.

Kaynaklarını neye göre harcayacaklarını biliyorlardır.

Yeniliğe karşı değilim. Sadece gereksizine kendim için hayır gelmesin derim ama gelirse de beni bağlamaz isteyen kullansın. Mesela forumdaki sağ üstte duran ve kullanıcının statlarının yazdığı widget gayet güzel olmuş. Bu arada ben forumu genellikle gece kullanıyorum ve inanın bana yaptığınız öneri benim işime gelen bir şeydi. Ama dediğim gibi gereksiz olarak gördüğüme hayır derim gelirse de isteyen kullansın beni bağlamaz.

Mesela forumdaki sağ üstte duran ve kullanıcının statlarının yazdığı widget gayet güzel olmuş.
Bu da gereksiz mesela. Kendinizle çatışıyorsunuz bazen. Forumu güzelleştirmek için böyle şeyler yapılması hoş. Bu arada gece aktifim diyorsunuz ama 47 mesajınız var, pek de sizi etkilemiyor gibi. Daha fazla uzatmayacağım. Her eklenecek şeyin üst düzey bir fayda yaratması gerekmez.

Bende sizinkini bekliyorum efendim.

Diyorum ki, faydasız olmayan işi neden yapıyoruz?
Bunun faydası nedir?

Diyorum ki, faydasız olmayan işi neden yapıyoruz?
Faydaları şu, tatsız ve kötü rekabeti azaltırken aynı zamanda kendisinin durumunu merak edenlerin de merakını gidermesini engellemek. İki tarafın da işine geliyor.

Benden hızlısın, çok güldüm buna.

Yeni kategori açılması. Bazı kişiler editim nasıl olmuş diye paylaşıyorlar en azından bu kategori altında toplanabilir.

Yeni kategori açılması. Bazı kişiler editim nasıl olmuş diye paylaşıyorlar en azından bu kategori altında toplanabilir.

Bence faydasız, konu dışı yeter buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…