Merhaba arkadaşlar, şu an forumda bununla ilgili bir rekabet mevcut değil ama büyüdükçe bunun olma ihtimali var. Aynı zamanda ne kadar beğenildiğini ve istatistikleri merak edenler de var. Bunun için bence beğeniler kişiye özel olmalı yani ben sadece kendimin beğeni istastiğimi görebilmeliyim.
Biz yeni bir şey gelmesin demiyoruz. Bu fikirler forumun kolay ve rahat kullanımı geliştirmek için değil, süs için. O yüzden yeni açılan bir sitenin kaynakları bu gibi boş şeylerle harcanmamalı.
Bana gönderme yapılmış. Foruma yenilik getirmeye gerek yok madem öyle. Kalsın her şey, yeterli çünkü. Hoş ve tatlı şeyler isteyince suç oluyormuş. Yeniliğe karşı değilim deyip böyle yorum yapmanız saçma.
Yeniliğe karşı değilim. Sadece gereksizine kendim için hayır gelmesin derim ama gelirse de beni bağlamaz isteyen kullansın. Mesela forumdaki sağ üstte duran ve kullanıcının statlarının yazdığı widget gayet güzel olmuş. Bu arada ben forumu genellikle gece kullanıyorum ve inanın bana yaptığınız öneri benim işime gelen bir şeydi. Ama dediğim gibi gereksiz olarak gördüğüme hayır derim gelirse de isteyen kullansın beni bağlamaz.
@SoldierBoyBabam Her şey için fayda aranacaksa çoğu şeyi kaldırmalıyız. Bazen eklemeler yapılmalı. İstenirse kaldırılır, neden böyle fayda arıyorsun anlamadım.
@SoldierBoyBabam Her şey için fayda aranacaksa çoğu şeyi kaldırmalıyız. Bazen eklemeler yapılmalı. İstenirse kaldırılır, neden böyle fayda arıyorsun anlamadım.
Bu da gereksiz mesela. Kendinizle çatışıyorsunuz bazen. Forumu güzelleştirmek için böyle şeyler yapılması hoş. Bu arada gece aktifim diyorsunuz ama 47 mesajınız var, pek de sizi etkilemiyor gibi. Daha fazla uzatmayacağım. Her eklenecek şeyin üst düzey bir fayda yaratması gerekmez.
Hem forumdakilerin yaptığı editleri hem de internetten bulduğumuz editleri paylaşabileceğimiz bir yer olsa fena olmazdı. Burası da konu dışı gibi mesajların sayılmadıgı bir yer olabilir. İlla lazım değil ama olsa güzel olurdu.
Faydaları şu, tatsız ve kötü rekabeti azaltırken aynı zamanda kendisinin durumunu merak edenlerin de merakını gidermesini engellemek. İki tarafın da işine geliyor.
Hem forumdakilerin yaptığı editleri hem de internetten bulduğumuz editleri paylaşabileceğimiz bir yer olsa fena olmazdı. Burası da konu dışı gibi mesajların sayılmadıgı bir yer olabilir. İlla lazım değil ama olsa güzel olurdu.