TurkishHD 2 Çalışkan Katılım 25 Temmuz 2026 Mesajlar 23 Beğeniler 12 Bugün 19:10 #1 Babam dedi bana, "İşte sakın beIN Connect'te açma maç, yoksa Digitürk gidiyor" diye. Nasıl oluyor o iş?
Babam dedi bana, "İşte sakın beIN Connect'te açma maç, yoksa Digitürk gidiyor" diye. Nasıl oluyor o iş?
J jackarmis 24 Başarılı Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 617 Beğeniler 184 Bugün 19:15 #2 Ben gidiyor diye biliyorum, bazen hata vermiyor aynı anda izliyorsun fakat genel olarak Connect'ten maç açmak istersen sana soruyor zaten 'uyduda ki yayın kesilecek, kabul ediyor musun' diye. Televizyonda da gidecek o maç.
Ben gidiyor diye biliyorum, bazen hata vermiyor aynı anda izliyorsun fakat genel olarak Connect'ten maç açmak istersen sana soruyor zaten 'uyduda ki yayın kesilecek, kabul ediyor musun' diye. Televizyonda da gidecek o maç.
ddakbrother 34 Başarılı Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 204 Beğeniler 122 Yer İzmit Bugün 19:15 #3 Dekoder sahibi iseniz uydudaki yayın kapanıyor online olarak açılıyor.
KS KS TurkishHD 2 Çalışkan Katılım 25 Temmuz 2026 Mesajlar 23 Beğeniler 12 Bugün 19:21 #4 Denedim, az önce çalışıyor. Nasıl oluyor, anlamadım şimdi.
J jackarmis 24 Başarılı Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 617 Beğeniler 184 Bugün 19:24 #5 TurkishHD dedi: Denedim, az önce çalışıyor. Nasıl oluyor, anlamadım şimdi. Genişletmek için tıkla... Maç esnasında kesiyor, zaten siteden izlemek istersen onay soruyor yukarıda yazdığım gibi.
TurkishHD dedi: Denedim, az önce çalışıyor. Nasıl oluyor, anlamadım şimdi. Genişletmek için tıkla... Maç esnasında kesiyor, zaten siteden izlemek istersen onay soruyor yukarıda yazdığım gibi.
Victor Von Doom 7 Uzman Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 720 Çözümler 12 Beğeniler 193 Yer Transylvania 50 dakika önce #6 TurkishHD dedi: Babam dedi bana, "İşte sakın beIN Connect'te açma maç, yoksa Digitürk gidiyor" diye. Nasıl oluyor o iş? Genişletmek için tıkla... BeIN Connect üzerinden açarsanız TV'den belirli bir süre izleyemezsiniz.
TurkishHD dedi: Babam dedi bana, "İşte sakın beIN Connect'te açma maç, yoksa Digitürk gidiyor" diye. Nasıl oluyor o iş? Genişletmek için tıkla... BeIN Connect üzerinden açarsanız TV'den belirli bir süre izleyemezsiniz.
Gorkemkoc2 47 Uzman Katılım 15 Temmuz 2026 Mesajlar 109 Beğeniler 62 17 dakika önce #7 Kapandığını ben de kardeşimden duymuştum ama bunu nasıl tespit edebiliyor onu merak ediyorum..