Çözüldü Beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans ayarları geri yüklendi hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
Asphodel

Performans kısmından MHz değerlerini fulleyip bilgisayarı yeniden başlattığımda bu hatayı verip varsayılana döndürüyor sebebi nedir?
@Turgineer siz yaşıyor musunuz hocam bu sorunu?
Sürücü : 24.Q1

Dosya Ekleri

• 1713282760215.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 179
Çözüm
Uygulama açısından rehber vs var mı?

Neyse ki o sağa full çektiğiniz şey voltajlar olmamış, yoksa bir facia sahnesi... Karta elveda.

Şimdi ayarlar varsayılana döndü zaten. Bu aşamadan sonra frekansları ufak ufak arttırıp, kartı OCCT veya Furmark gibi bir test ile yük altına sokacaksınız. Kapanma yaşanırsa hız aşırtmanız başarısız olmuştur. Yaşanmadığı noktaya kadar devam edip, yaşandığı noktada ise voltajları milim milim arttırıp deneyeceksiniz.

Bu işlemleri yaparken gözünüz daima sıcaklıklarda olsun. Özellikle bir rehber için Adrenaline Overclock Guide şeklinde bir şey yazarsanız çıkar. Sayısız kaynak var çünkü.
Uygulama açısından rehber vs var mı?

Neyse ki o sağa full çektiğiniz şey voltajlar olmamış, yoksa bir facia sahnesi... Karta elveda.

Şimdi ayarlar varsayılana döndü zaten. Bu aşamadan sonra frekansları ufak ufak arttırıp, kartı OCCT veya Furmark gibi bir test ile yük altına sokacaksınız. Kapanma yaşanırsa hız aşırtmanız başarısız olmuştur. Yaşanmadığı noktaya kadar devam edip, yaşandığı noktada ise voltajları milim milim arttırıp deneyeceksiniz.

Bu işlemleri yaparken gözünüz daima sıcaklıklarda olsun. Özellikle bir rehber için Adrenaline Overclock Guide şeklinde bir şey yazarsanız çıkar. Sayısız kaynak var çünkü.

Çözüm

Şu ana kadar fullemedim zaten drop sorununu araştırırken gördüm dün denedim bugün bu hatayı gördüm süreç o kadar uzun değildi korkulacak bir şey yok.

@Oreki
150,150 arttırdım hiçbir sıkıntı olmadı ben yanlış bir şey mi yaptım acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…