mertjr Başarılı Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 381 Beğeniler 205 17 Ocak 2026 #1 Steam bakiyem ile satın aldığım oyun satın alımı beklemede gözüküyor. Banka kartı vs ile değil direk Steam bakiyesi ile almama rağmen neyi bekletiyor?
Steam bakiyem ile satın aldığım oyun satın alımı beklemede gözüküyor. Banka kartı vs ile değil direk Steam bakiyesi ile almama rağmen neyi bekletiyor?
eternatus Becerikli Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 385 Çözümler 4 Beğeniler 264 17 Ocak 2026 #2 Banka satın alıma onay vermemiştir büyük ihtimal müşteri hizmetlerini arayıp teyit edebilirsiniz.
KS KS mertjr Başarılı Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 381 Beğeniler 205 17 Ocak 2026 #3 eternatus dedi: Banka satın alıma onay vermemiştir büyük ihtimal müşteri hizmetlerini arayıp teyit edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Banka ile alakalı bir durum yok ki steam bakiyesini kullanmıştım
eternatus dedi: Banka satın alıma onay vermemiştir büyük ihtimal müşteri hizmetlerini arayıp teyit edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Banka ile alakalı bir durum yok ki steam bakiyesini kullanmıştım
torsteiN Uzman Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 3 Beğeniler 0 16 Nisan 2026 #4 Sorun çözüldü mü ? Ben de steam bakiyemi kullanarak oyun almaya çalışıyorum ama bekleyen satın alıma düşüyor.
Sorun çözüldü mü ? Ben de steam bakiyemi kullanarak oyun almaya çalışıyorum ama bekleyen satın alıma düşüyor.
KS KS mertjr Başarılı Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 381 Beğeniler 205 16 Nisan 2026 #5 torsteiN dedi: Sorun çözüldü mü ? Ben de steam bakiyemi kullanarak oyun almaya çalışıyorum ama bekleyen satın alıma düşüyor. Genişletmek için tıkla... 30dk ya düzeldi
torsteiN dedi: Sorun çözüldü mü ? Ben de steam bakiyemi kullanarak oyun almaya çalışıyorum ama bekleyen satın alıma düşüyor. Genişletmek için tıkla... 30dk ya düzeldi