Planlanmıyor Belirli bir zaman geçince konular otomatik kilitlensin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AMG GOAT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 290
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Hortlatınca ana menüye tekrar çıkmaz 2-3 yıllık konu
Forum 1 yılı yeni devirdi, yıllar geçen konularda kilitlenme olabilir ama bu forumda henüz çok derinden hortlatılabilecek bir konu yoktur herhalde. Çok süre geçen konular olmadığı için pek gerekli özellik gibi gelmedi bana.

Böylece hortlatma derdi olmaz.

Ben bu konuya şu anlık katılmıyorum çünkü forum 6-7 senelik bir forum değil ve en basitinden biri bir ürünü burada ki tavsiyeyle almıştır ve sen o kişinin sorduğu soruları ürünün yerine getirip getirmediğini merak ettiğin için ona sorabilirsin. Hatta genelde çoğu hortlatılan konu kullanıcı deneyimi üzerine oluyor ya da o konuda çözüm bulamayıp ilerleyen zamanda çözüm bulup bulmadığını sormak için hortlatılıyor.

Konunun hortlatılması çok da büyük dert değil, ayda yılda bir gerçekleşiyor bu durumlar. Bazen hortlatılması gerektiği de oluyor gerek yok bu öneriye o yüzden.

Konu kitleme yapacaklarını sanmıyorum. Atıyorum A adlı sorunu B ile çözen bir üye ama bu çözümü denemesine rağmen olmayınca farklı bir çözüm bulan kişi o konunun altına çözümünü yazabilir. Zaten Google'da aratınca bu sorun, çözüm etiketleri öne çıkarıyor. Yani her türlü foruma yarıyor. Forumda konu kilitleme tamamen forumun zararına bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerek yok. En basitinden konu sahibine konunun durumunu sormak isteyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…