Arkadaşlar selam, geçen annem ve babamın telefonu (A30s & M13) için şarj aleti önerisi istemiştim. Juo tavsiye edildi, onu alacaktım ancak yanında kablosu da mevcut olunca, hem de Amazon satıcılı, Belkin 25W aldım.
Belkin USB-C Fiş 25 W, 60 W USB-C Kablo ile (1 m), Apple iPhone 16 Serisi, iPad Pro, Samsung Galaxy S25, Nintendo Switch ve Daha Fazlası için PD 3.0 PPS Hızlı Şarj Cihaz, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
amzn.eu
Ürün bu, bilginiz var mı? Stokta 1 adet var diye sipariş geçtim, eğer kötüyse iptal ederim. Ben Belkin powerbank kullanıyorum, uzun senedir sorun yaşatmadı.
Bir de her yeri araştırdım, resmen ülkede şarj aleti kıtlığı var gibi düzgün ürün yok. Full çakma ürün ve küçük işletme satıcılı. Spigen'lar falan uçmuş gitmiş.
Kaliteli marka diye biliyorum Belkin, iki arkadasimdan birine Spigen digerine de Belkin'in bu modelini aldirmistim ikisi de sorunsuz kullaniyor su anda. Biri S24 FE digeri S25 ile.
İyi yapmissiniz. Hayirli olsun. Belkin fason uretim yapmiyor en azindan. Juo isiniyor diye sikayetlerini duymustum Amazon'da. O sikayetler her yerde var ama Juo'da biraz fazlaydi.
İyi yapmissiniz. Hayirli olsun. Belkin fason uretim yapmiyor en azindan. Juo isiniyor diye sikayetlerini duymustum Amazon'da. O sikayetler her yerde var ama Juo'da biraz fazlaydi.
Hocam, Belkin markası çok iyi. Ben de para biriktiriyordum bu ürünü almak için. Stokta 1 adet kaldığını biliyordum, bu hafta içi alırım demiştim ama siz benden önce davrandınız. Hayırlı olsun.
Hocam, Belkin markası çok iyi. Ben de para biriktiriyordum bu ürünü almak için. Stokta 1 adet kaldığını biliyordum, bu hafta içi alırım demiştim ama siz benden önce davrandınız. Hayırlı olsun.
Apple'ın sitesinde satıldığı için, güvenilir olduğunu düşünerek pek çok ürününü kullandım. Şimdiye dek bir sıkıntı yaşamadım.
F8J198BTWHT model nolu Lightning çoğaltıcı, HJ3L2ZM model nolu araç şarj aleti, WIZ040KQCH model nolu üçü bir arada şarj aleti kullandığım ürünleri arasındadır.
Kasım 2025'te UltraCharge Pro'yu satın aldığımda Türkiyede çok zor bulunuyordu. Apple Store'da yoktu bile. Şimdi baktım artık var, ismi aynı ama model numarası ve tasarımı farklı. 745883923052