"Bellek şu olamaz read" hatası nasıl giderilir?

wenJa97

Uzman

Sistem özelliklerim:
  • Ryzen 5 5500.
  • A520M-HVS
  • GTX 1060 6 GB.
  • 16 GB RAM.
  • SATA SSD.
  • Windows 10 LTSC.

Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dener misin? Ek olarak 3. parti bir yazılım kullanıyor musun?

Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dener misin? Ek olarak 3. parti bir yazılım kullanıyor musun?
2 tane SSD kullanıyorum. İkisinde de Windows yüklüydü. D: sürücümde açılmadı. C:'ye attığımda sorunsuz açıldı. D:'deki Windows'u elimle manuel bir şekilde silmiştim bu yüzden olabilir belki.

İfadeler: Que
Sorun D: ye kurduğumda çıkıyordu, şu an C: diskimde ve hatasız açılıyor.
D: diskinde eğer önemli belgeler varsa C: diskine alıp ikinci diski biçimlendirip tekrar kurabilir misin oyunu oraya? Ek olarak kurulumu sıfıran mı yoksa dosyaları oraya aktararak yapıyorsun?

D: diskinde eğer önemli belgeler varsa C: diskine alıp ikinci diski biçimlendirip tekrar kurabilir misin oyunu oraya? Ek olarak kurulumu sıfıran mı yoksa dosyaları oraya aktararak yapıyorsun?
Deneyeceğim.

İfadeler: Que
Eki Görüntüle 141081

Sistem özelliklerim:
  • Ryzen 5 5500.
  • A520M-HVS
  • GTX 1060 6 GB.
  • 16 GB RAM.
  • SATA SSD.
  • Windows 10 LTSC.
Eki Görüntüle 141081
Pvp server mi yoksa Tr sunucusu mu? Pvp server ise ticket açın kendileri halleder. Tr sunucusu ise gram umursayacaklarını düşünmüyorum.

Başka forumlarda okuduğuma göre windows süeüm yükseltme veya sürücüleri yeniden kaldırıp kurarak(ddu ile) halletmişler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…