Ben hayatimda bu kadar aptal bir insan gormedim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B

792

Uzman
Sistem toplama islerinden pek anlayan bir insan degilim ancak su kanali gordukten sonra sinirlerim bozuldu. Adam ile laf yaristiramiyorsun. RTX 4090 gibi bir kart yerine RTX 3050, Arc 750... gibi kartlar oneriyor. Bu konuda siz ne dusunuyorsunuz?

Son düzenleme:
Elemanın tedavi olması gerek... Acilen.
O tedaviyi de @Recep Baltaş verebilir bence

40K'lık sisteme ARC A750 koymasından ve İzoly/TurBox sistem önermesinden belli aptalın teki olduğu.

İfadeler: 792
Yılardır var böyle insanlar, TikTok'ta daha çok. Görseniz çıldırırsınız eminim. Millet de abi deyip duruyor.

Sonuncuyu görene kadar yine bir gideri vardı. Son videoyu izleyince vücudumda iç karışıklıklar başladı. Beynim bana isyan ediyor. Sanırım devirecekler beni.

Adama mesaj yazdım mesajım için ayrı bir video yapmış…
Durun ben de bir şey yazayım da bana da video yapsın

Direkt konunun linkini atalım bence. Arkadaşın ortaya müthiş bir "kusmuk" çıkartacağına şüphem yok.

Yapar hocam. Adam hatasını kabullenmiyor. Sistemlerden anlamam ama 40K bir sisteme ARC bir kart nedir yahu? Onu geçtim AM4 anakarta AM5 işlemci takmayı söylüyor…

Direkt konunun linkini atalım bence. Arkadaşın ortaya müthiş bir "kusmuk" çıkartacağına şüphem yok.
Hemen atıyorum hocam.

Attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…