• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

BenQ Mobiuz EX2510S monitörü 4K yapınca en fazla 60 Hz oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan keremy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 110
  • Etiketler Etiketler
    60 hz

keremy

Çalışkan

Arkadaşlar bu monitörü aldım ve bugün elime ulaştı. HDMI ile baglayıp ekranı ayarlamaya çalıştığımda, 1920x1080 yaptığımda en fazla 60 Hz oluyor. Ne yaparsam yapayım, her şeyi denedim aklınıza gelebilecek, hiçbiri fayda etmedi. Benim laptop mı sorunlu, monitörde mi sorun var anlamadım

Hocam HDR desteğinden dolayı falan MSI almak istemiyorum, ekran niti falan yüksek diye bunu aldım. HDMI kilidi ne oluyor aşmanın bir yolu yok mudur?

Açmadığın sürece HDR'yi kullanmazsın zaten. Kilit varsa kapatamazsın maalesef. Muhtemelen HDMI dahili karta bağlı. Bu yüzden 60Hz'e kilitlidir. DP yolu harici karta bağlıdır burada bir sınır yoktur.

Açmadığın sürece HDR'yi kullanmazsın zaten. Kilit varsa kapatamazsın maalesef. Muhtemelen HDMI dahili karta bağlı. Bu yüzden 60Hz'e kilitlidir. DP yolu harici karta bağlıdır burada bir sınır yoktur.

HDR desteği olmadığı için MSI almak istemiyorum demiştim hocam yanlış anlattıysam kusura bakmayın. DP yuvası yok laptopta model Acer Nitro 16.

Arkadaşlar nasıl oldu hiçbir fikrim yok ama kendi kendine çözüldü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…