Çözüldü BenQ XL2411K 24" & Monster Aryond v1.2 32" ekranlara görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Reached

Üyecik
Sistem özellikleri:
  • Intel i5-14600KF
  • 2x16 RAM.
  • RTX 4060 Ti.

Sistemim mevcut, işimle alakalı NVIDIA CUDA teknolojisini kullanmam gerekti. Driver'ını kurduktan sonra 2K ekranıma görüntü gitti. Ekranlarım BenQ XL2411K 24" ve Monster Aryond v1.2 32" 2K monitör. Aynı anda 2 ekranı taktığımda görüntü vermiyor, 2K ekranı tek başına taktığımda görüntü gelmiyor. Sadece görüntüyü 1080p monitörde alabiliyorum. Eski ekran kartım 1660 Super ile denediğimde de aynı sonucu alıyorum. Girişleri hem DisplayPort hem de HDMI olarak denedim. Çalışan monitörün DP portunu çalışmayanda da denedim. Sorunun nerede olduğunu bir türlü anlayamıyorum. Test edebileceğim 2. bir monitörüm de yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tam anlayamadım ama Studio driverini kurduktan sonra mı oldu bu durum?
Eğer öyleyse 1080P monitörden görüntü alarak DDU ile driverleri temizleyin yeniden gaming driver kurun tekrar görüntü almaya çalışın.
Eğer öyleyse 1080P monitörden görüntü alarak DDU ile driverleri temizleyin yeniden gaming driver kurun tekrar görüntü almaya çalışın.

Çözüm
Hayır, studio driver'ı değil image preprocess işlemini kullanmak için kurduğumda oldu bu durum installation sırasında. Bilgisayara format dahi attım fakat sorun aynı, farklı bir cihazdan 2k monitöre görüntü alabiliyorum. Fakat bu bilgisayardan ne tekil 2kya ne de çift monitör 2kya görüntü alamıyorum.

Biri yardımcı olursa çok sevinirim @Recep Baltaş

ddu ile çözüldü teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…