S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 783 Makaleler 1 Beğeniler 221 21 Ocak 2025 #1 Beremin üstü şey olmuş. İşte kumaşı yumak olmuş. Tam anlatamadım ama bence anladınız. Nasıl alırım bunları?
Beremin üstü şey olmuş. İşte kumaşı yumak olmuş. Tam anlatamadım ama bence anladınız. Nasıl alırım bunları?
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 21 Ocak 2025 #2 Tüylenmiş diyorsun sanırım. Onu almak için araçlar var aslında ancak ne kadar işe yarıyor bilmiyorum, hiç denemedim.
Tüylenmiş diyorsun sanırım. Onu almak için araçlar var aslında ancak ne kadar işe yarıyor bilmiyorum, hiç denemedim.
Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.979 Çözümler 16 Beğeniler 1.261 Yer İstanbul 21 Ocak 2025 #3 Hocam bu tarz makineler işinizi görür. Benzeri bende var ve gayet işe yarıyor. Insua Şarjlı Tiftik Ve Kazak Tüy Temizleme Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol Insua Şarjlı Tiftik Ve Kazak Tüy Temizleme Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Hocam bu tarz makineler işinizi görür. Benzeri bende var ve gayet işe yarıyor. Insua Şarjlı Tiftik Ve Kazak Tüy Temizleme Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol Insua Şarjlı Tiftik Ve Kazak Tüy Temizleme Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
KS KS S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 783 Makaleler 1 Beğeniler 221 21 Ocak 2025 #4 Oltran dedi: Tüylenmiş diyorsun sanırım. Onu almak için araçlar var aslında ancak ne kadar işe yarıyor bilmiyorum, hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Aynen tuylenmis. Bana acil lazim ya makineye gerek yok. Daffy Duck dedi: Hocam bu tarz makineler işinizi görür. Benzeri bende var ve gayet işe yarıyor. Insua Şarjlı Tiftik Ve Kazak Tüy Temizleme Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol Insua Şarjlı Tiftik Ve Kazak Tüy Temizleme Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Makineye falan gerek yok ya. Ev işi hızlı alıp çıkmam lazım.
Oltran dedi: Tüylenmiş diyorsun sanırım. Onu almak için araçlar var aslında ancak ne kadar işe yarıyor bilmiyorum, hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Aynen tuylenmis. Bana acil lazim ya makineye gerek yok. Daffy Duck dedi: Hocam bu tarz makineler işinizi görür. Benzeri bende var ve gayet işe yarıyor. Insua Şarjlı Tiftik Ve Kazak Tüy Temizleme Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol Insua Şarjlı Tiftik Ve Kazak Tüy Temizleme Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Makineye falan gerek yok ya. Ev işi hızlı alıp çıkmam lazım.
Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.979 Çözümler 16 Beğeniler 1.261 Yer İstanbul 21 Ocak 2025 #5 serbest dedi: Makineye falan gerek yok ya. Ev işi hızlı alıp çıkmam lazım. Genişletmek için tıkla... Başka yöntem var mıdır bilmiyorum hocam maalesef.
serbest dedi: Makineye falan gerek yok ya. Ev işi hızlı alıp çıkmam lazım. Genişletmek için tıkla... Başka yöntem var mıdır bilmiyorum hocam maalesef.
7 7070 Deneyimli Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 302 Çözümler 10 Beğeniler 187 21 Ocak 2025 #6 Tıraş bıçağıyla yapabilirsin.
arminda Yetkin Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 545 Çözümler 8 Beğeniler 442 Yer Gebze 21 Ocak 2025 #7 Permatik iş görür. Hem aralıklı olduğu için kesme ihtimali daha az olur.