Bergamotlu çay sever misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Relapse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 405
  • Etiketler Etiketler
    çay
Olabilir, bazen iyi yapılmışını içmeden karar veriyoruz. Ama sevgi zorla olmuyor damak işi bu, tutmadıysa tutmamıştır.
Farklı farklı zamanlarda olacak şekilde şunlardan bir hafta içinde bir kutu bitirdim ama sadece tadı azaltılmış çay gibi geldi.

Farklı farklı zamanlarda olacak şekilde şunlardan bir hafta içinde bir kutu bitirdim ama sadece tadı azaltılmış çay gibi geldi.

Eki Görüntüle 220127

Bunu biliyorum. İngiltere'den gelen arkadaş Londra çayı getirdim diye aylarca pr yaptı. Açtık paketi bildiğin düz siyah çay.

Hani ben farklı bir aroma bekliyordum. Ama kaliteli marka aslında.

Evvet, özellikle ahmad Tea'nin bergamotlusu şahane oluyor.

Bergamot yağı ile aromalandırılmış çay bulmak zor, piyasadaki bergamot aromalı çaylar genelde laboratuvar ürünü oldukları için tadını seviyor olsam da içmiyorum.

Bu sabah babamdan iş dönüşü almasını istediğim çay. Sabah öğle akşam fark etmeksizin sonsuza kadar içebilirim.

Kokusu çok hoşuma gidiyor ancak evdekiler sevmediği için anca misafirliğe gittiğimizde denk gelirsek içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…