michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 10 Aralık 2024 #1 Duvara yapıştıracağım. 7-8 tane olması yeterli. Kumanda veya uygulaması olmalı. Aşırı kaliteli bir ürüne gerek yok ortalama ve tak çalıştır mantığında olması yeterli. @Toby Fox Kaan'ım sen biliyorsundur belki. Bu tarz bir ürün arıyorum. Fazla bir bütçem yok. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2024
Duvara yapıştıracağım. 7-8 tane olması yeterli. Kumanda veya uygulaması olmalı. Aşırı kaliteli bir ürüne gerek yok ortalama ve tak çalıştır mantığında olması yeterli. @Toby Fox Kaan'ım sen biliyorsundur belki. Bu tarz bir ürün arıyorum. Fazla bir bütçem yok.
ExellionTR Başarılı Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 1.259 Çözümler 5 Beğeniler 1.165 10 Aralık 2024 #2 Bunlar dışında bulamadım. RGB - 6 adet TEMU-6 adet/12 adet DIY Altıgen Atmosfer Işıkları Rgb TEMU-RGB Akıllı Altıgen Duvar Lambaları, 3/6'lı Paket, Pil ile Çalışan Renk Değiştiren LED Gece Lambası RGB - 10 adet TEMU-10 adet Altıgen Işık, Akıllı Uygulama ve Uzaktan Kumandalı RGB Duvar Işığı LED TEMU-6packs Dokunmatik Kontrol Altıgen LED Duvar Lambası 3PCS - ALTIGEN - RGB KUMANDALI - PİLLİ - DOKUNMATİK LAMBA SETİ Son düzenleme: 10 Aralık 2024
Bunlar dışında bulamadım. RGB - 6 adet TEMU-6 adet/12 adet DIY Altıgen Atmosfer Işıkları Rgb TEMU-RGB Akıllı Altıgen Duvar Lambaları, 3/6'lı Paket, Pil ile Çalışan Renk Değiştiren LED Gece Lambası RGB - 10 adet TEMU-10 adet Altıgen Işık, Akıllı Uygulama ve Uzaktan Kumandalı RGB Duvar Işığı LED TEMU-6packs Dokunmatik Kontrol Altıgen LED Duvar Lambası 3PCS - ALTIGEN - RGB KUMANDALI - PİLLİ - DOKUNMATİK LAMBA SETİ