Beşiktaş, Elan Ricardo'yu ETO FC'ye kiraladı!

Şu elemanın parasını kendi cebinden veriyorsundur umarım, Beşiktaş'a masraf oldu.
Arroyo hiç yoksa satıştan pay ve bonservisiyle gitti, 3-5 bir şeyler kâr ettik. Bu elemanda hiç mi hiç ışık yok ya. Douglas'tan daha yeteneksiz ve daha kötüsü gelmez dedim, Douglas gözümde prime Gökhan Gönül gibi duruyor bu adamı izledikçe.

Çok da büyük paralar ödenmedi bu adama. 2.5 milyon mu ne bonservisi vardı. Kötü transferdi, yapacak bir şey yok. Hasan Arat ve Çebi'nin yaptığı transferlere bakmak lazım. Kulübün geleceğini bitirdiler.

Afrika Kupası varken Şenol Hoca almayın dedikçe Afrikalı adamlarla doldurdu kulübü. Nerede sakat, uzun süredir top oynamayan adam varsa aldı. Hasan Arat'ın da yaptıkları belli zaten.

Arroyo'daki kârla bu elemanı kompanse etmek bana koyan şey, yoksa 2-3 sezon kiralarsın kontratı bitince yallah dersin.
Emrecan Uzunhan'daki gibi bir masrafı olmaması en büyük teselli.

Arroyo'daki kârla bu elemanı kompanse etmek bana koyan şey, yoksa 2-3 sezon kiralarsın kontratı bitince yallah dersin.
Emrecan Uzunhan'daki gibi bir masrafı olmaması en büyük teselli.
Vallahi Onana, Amartey gibi adamlara ödenen paralara bakınca bu vız geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…