Beşiktaş tribünlerinin önemli kişi ve oluşumlarından Amedspor deplasmanıyla ilgili ardı ardına açıklamalar geldi!

3 tane takım iktidarın şaklabanı olmuş durumda. Ne talimat gelirse "evet efendim, emredersiniz efendim."

Şu 3 takım posta koysa ortalık alev alacak ama susup, kıyak beklemek tercih ediliyor.

Tribünü ayarlı maçı ayrı ayarlı. İlk goldeki faul görmezden geliniyor, 3.gol rakibe zorla hediye ettiriliyor. Amed herkese tekme tokat girişiyor sarılık pozisyona sarı verildiği için ayrımcılık argümanı sunuluyor, +6 verilen maçta özellikle +11 oynatıp hakem taraf tutuyor lafları filan.

10 numara bir tiyatro izletildi maşallah.

Tribündeki ayar iktidardan değil Amed sevici çift takımlıların ayarı.
Taş atana fişek, ihanet edene İstanbul’da omurga olacak. Bizans diye laf ettikleri yerde ‘Sadece Beşiktaş’ diyenlerin gözü bir şey görneyecek. Bu da böyle biline.

Sizin de başınıza gelecek, insanlıktan nasibini almamış gibi saldırıyorlar. En çok atak yaptığınız vakit gidip sahayı ıslatmak için suyu kasten bile açıyorlar. Kudurmuş gibi saldıranlar da onlar.

Bir de 2 takım tek dostluk diye zırvalıyorlardı. Adamlar dakika bir gol bir saldırmışlar. Sabahki rollerini yapmalarına rağmen günün sonunda dayanamayıp, itliklerini yapmışlar.

İnsanın sinir uçlarıyla oynanan bir süreç.
Orada var ya kahkahayı attım. Beşiktaş tempoyu arttırmış az çok. Sadece kendi sahasında sulamayı açmışlar. Şunlardan deplasmanda muhteşem bir karşılama göreceğiz de umarım onlardan önce biz davranırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…