wallywestr
Uzman
Mehraba beyaz ağırlıklı bir klavye aldım. Sizce nasıl zarar vermeden iyi şekilde temizleyebilirim? Ve ideal olarak ne kadar zamanda bir temizlenmeli?
nemli bez bi şekilde bozamaz mı hocam devrenin içine vs ıslaklığı girebilir yine sankiTuş sökme aparatı ile tuşları çıkar, bir fırça ile kirleri sök, hafif nemli bir bez ile -yüzeyin üzerinde ıslaklık bırakmayacak şekilde- üzerinden geç.
İnan bana sihirli bir dokunuş ile anında temizleme yolu yok; biraz zahmetli.
Nemli bez bir şekilde bozamaz mı hocam devrenin içine vs ıslaklığı girebilir yine sanki
hocam peki klavyenin kasasının köşeleri yüksekse yani ittirerek tozları klavye dışına atamıyorsak aksine köşede birikiyorsa ne yapardınızBilmiyorum, nemsiz de yap istersen, mikrofiber bez olması önemli.
Aula F87 ProKlavye modeli ne? Bazı klavyeleri gövdesinen ayırmak falan çok basit.
Hocam peki klavyenin kasasının köşeleri yüksekse yani ittirerek tozları klavye dışına atamıyorsak aksine köşede birikiyorsa ne yapardınız
Eki Görüntüle 207424
Gasket mount bu. Kenarları tırnaklarınla veya Çatal/bıçak kullanarak esneterek çıkartıyorsun.
Şu adımları izleyerek gövde ve PCB'yi ayır. Ondan sonra ıslak mendil ile temizleyip kağıt havlu ile nemi iyice al.
En rahat yöntem bu.
F87 ve F87 PRO arasında yapısal bir fark olur mu bilmiyorum ve sanmıyorum.