Beyaz RGB mouse pad alınır mı?

Krmm

Üstün
Arkadaşlar konuya tıklayıp girdiyseniz 1 cümle de olsa bir fikir verin rica ediyorum. 2 adet mouse pad alacağım. Bir tanesi şunun beyazı. Ve bunu mouse için kullanacağım. Bir de klavye için RGB'li düz beyaz mouse pad bakıyorum. Öneriniz varsa link atar mısınız? Klavyem, farem ve masam beyaz. Sizce iyi durur mu?

Son düzenleme:
RGB'li mousepad temizlik açısından çok zahmetli bir şey. Normal mousepadler gibi yıkanmıyorlar. Bunu göz önünde bulundurun bence.

RGB'li mousepad temizlik açısından çok zahmetli bir şey. Normal mousepadler gibi yıkanmıyorlar. Bunu göz önünde bulundurun bence.
Yıkarken ledlere su gelirse bozuluyor mu yani hocam tam anlayamadım. Eğer öyleyse düz beyaz mousepad önerir misiniz? Sadece klavye altına koyacam.

Tamamen beyaz olmayacak şekilde şekilli mousepadlar alın bence düz beyaz uğraştırır.

Bir tane link atar mısınız yakışacak tarzda.

Bunun gibi mi olsun ilk attığım gibi mi?
Daha pahalı bir şey arıyorsanız bakabilirim.

Hocam fiyat önemli değil sadece estetik olarak iyi dursun istiyorum. Konu detayındaki spirit of aim'i alıp mouse için kullanacam. Klavye altı için alacağım mousepad de şu spirit of aimle uyumlu olacak cinsten beyaz bir şeyler arıyorum.

2. attığım gider gibi yanına.

Hocam benim siyah mouse pad var, o bile çok kirleniyor. Leke kalıyor bazen, leke çıkarıcı ile 2 saat zorla çıkarıyorum. Klavye başında yemek yemeyen biriyseniz alın ancak yiyorsanız beyaz önermem.

Bağlantıdaki uygun olur mu size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…