Arkadaşlar konuya tıklayıp girdiyseniz 1 cümle de olsa bir fikir verin rica ediyorum. 2 adet mouse pad alacağım. Bir tanesi şunun beyazı. Ve bunu mouse için kullanacağım. Bir de klavye için RGB'li düz beyaz mouse pad bakıyorum. Öneriniz varsa link atar mısınız? Klavyem, farem ve masam beyaz. Sizce iyi durur mu?
Arkadaşlar konuya tıklayıp girdiyseniz 1 cümle de olsa bir fikir verin rica ediyorum. 2 adet mouse pad alacağım. Bir tanesi şunun beyazı. Ve bunu mouse için kullanacağım. Bir de klavye için RGB'li düz beyaz mouse pad bakıyorum. Öneriniz varsa link atar mısınız? Klavyem, farem ve masam beyaz. Sizce iyi durur mu?
Hocam fiyat önemli değil sadece estetik olarak iyi dursun istiyorum. Konu detayındaki spirit of aim'i alıp mouse için kullanacam. Klavye altı için alacağım mousepad de şu spirit of aimle uyumlu olacak cinsten beyaz bir şeyler arıyorum.
Hocam fiyat önemli değil sadece estetik olarak iyi dursun istiyorum. Konu detayındaki spirit of Aim'i alıp mouse için kullanacağım. Klavye altı için alacağım mouse pad de şu spirit of aimle uyumlu olacak cinsten beyaz bir şeyler arıyorum.
Hocam benim siyah mouse pad var, o bile çok kirleniyor. Leke kalıyor bazen, leke çıkarıcı ile 2 saat zorla çıkarıyorum. Klavye başında yemek yemeyen biriyseniz alın ancak yiyorsanız beyaz önermem.
En ucuz Glorious XXL Beyaz GW-XXL Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious XXL Beyaz GW-XXL Mouse Pad özelliklerini incele, 1.089,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!