Çözüldü Beyaz Türk Telekom kablosu nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Botox Reis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Botox Reis

Yetkin
2022 yılında televizyonun arkasına bu kablodan çekmişler. bu neyin kablosu? internet altyapısından bakıyorum hiçbir şey yok. Yaz sonu eve internet bağlatmayı düşünüyorum ama altyapı gözükmüyor. Wi-Fi'de bakıyorum FiberHGW diye bir yazı var bu nedir tam olarak?

Dosya Ekleri

• 20250320_165302.webp
    2,3 MB · Görüntüleme: 519
Son düzenleme:
Çözüm
Fiber kablo olmadığını sana kesin kez söyleyebilirim.
Hocam, beyaz renkli olması sizi yanıltmış sanırım. Fiber(OBK) kablo. Üzerindeki yazı sarılma şeklinden ötürü tam okunmuyor...

Aynı kablo, farkı kullanıcının fotoğrafından kesit...
Telefon hattı kablosuna benziyor. Fiber kablo olmadığını sana kesin kez söyleyebilirim. Öte yandan etrafta fiberHGW isimli bir router varsa binada fiber altyapısı olma ihtimali yüksek.

Binada fiber kutusu var mı diye bir bakacağım ama altyapı sorgulamada 'altyapı yok' mesajına ulaşıyorum. Bilgi içinde teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiber kablo olmadığını sana kesin kez söyleyebilirim.
Hocam, beyaz renkli olması sizi yanıltmış sanırım. Fiber(OBK) kablo. Üzerindeki yazı sarılma şeklinden ötürü tam okunmuyor...

Aynı kablo, farkı kullanıcının fotoğrafından kesit...

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…