İddia Bez Bebek çocuk oyuncusu: Evrim Akın tarafından fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm

Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
Bez Bebek dizisinde Yağmur karakterini canlandıran Asena Keskinci, o dönem başrol karakter Nana'yı canlandıran Evrim Akın tarafından fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü iddia etti. İddiaya göre annesi ve babası ayrılma sürecinde olan Asena, Evrim tarafından "Ben seni diziden attırsam ne olur?" şeklinde tehdit edildiğini ve Evrim Akın'ın babası ile birlikte olduğunu da söyledi.

Evrim Akın'ın Instagram'da paylaştığı son videoda Asena'nın babası Güray Keskinci de görünüyor:

Bir başka iddiaya göre, Bez Bebek'in Emre'si Ege Tanman, olaylara şahit olduğunu söyledi.

Evrim Akın, avukatı aracılığı ile açıklama yaptı:

Normalde bu tarz haberler paylaşmam. Pek ilgi alanım da değil. Ama kimleri izleyerek büyüdüğümüzü görelim istedim.

Kanıt yoksa hiçbir söz değerli değil gündem olur geçer.
İddialar gelmeye devam ediyor. Dizideki diğer çocuk oyuncunun da bunu doğruladığı söyleniyor. Kanıt olmaması da gerçek değil anlamına gelmeyebilir.

(Fotoğraf kaynağı: haberler.com)

Tabii orada ne olduğunu biz tam olarak bilemeyiz.

Boş boş işler kadının sunduğu programa niye gittin diye sorarlar adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…