6 65W 10 Becerikli Katılım 26 Mayıs 2026 Mesajlar 245 Beğeniler 49 Bugün 15:47 #1 Deneme yaptım boşluğa ve sıkmadığım halde gaz sesi çıkartıyor. 65W dedi: Deneme yaptım boşluğa ve sıkmadığım halde gaz sesi çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Açık havada test yaptım. Sıktığım yeri kokladım. Boğulmadım. Bunların son kullanma tarihi mi var? Etkisi pek yoktu kokladığımda. Son düzenleme: Bugün 15:53
Deneme yaptım boşluğa ve sıkmadığım halde gaz sesi çıkartıyor. 65W dedi: Deneme yaptım boşluğa ve sıkmadığım halde gaz sesi çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Açık havada test yaptım. Sıktığım yeri kokladım. Boğulmadım. Bunların son kullanma tarihi mi var? Etkisi pek yoktu kokladığımda.
haka 8 Çalışkan Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 4 Beğeniler 2 Bugün 15:55 #2 Kapalı alanda bırakmayın. Evin içinde gazı kaçarsa, kendinize zarar verebilirsiniz. Balkon gibi açık alanda bırakın.
Kapalı alanda bırakmayın. Evin içinde gazı kaçarsa, kendinize zarar verebilirsiniz. Balkon gibi açık alanda bırakın.
korro 11 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 853 Çözümler 1 Beğeniler 532 46 dakika önce #3 65W dedi: Deneme yaptım boşluğa ve sıkmadığım halde gaz sesi çıkartıyor. Açık havada test yaptım. Sıktığım yeri kokladım. Boğulmadım. Bunların son kullanma tarihi mi var? Etkisi pek yoktu kokladığımda. Genişletmek için tıkla... Gözünün bebeğene sıkacan.
65W dedi: Deneme yaptım boşluğa ve sıkmadığım halde gaz sesi çıkartıyor. Açık havada test yaptım. Sıktığım yeri kokladım. Boğulmadım. Bunların son kullanma tarihi mi var? Etkisi pek yoktu kokladığımda. Genişletmek için tıkla... Gözünün bebeğene sıkacan.