6 65W Becerikli Katılım 26 Mayıs 2026 Mesajlar 296 Beğeniler 53 14 Ağustos 2026 #1 Deneme yaptım boşluğa ve sıkmadığım halde gaz sesi çıkartıyor. 65W dedi: Deneme yaptım boşluğa ve sıkmadığım halde gaz sesi çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Açık havada test yaptım. Sıktığım yeri kokladım. Boğulmadım. Bunların son kullanma tarihi mi var? Etkisi pek yoktu kokladığımda. Son düzenleme: 14 Ağustos 2026
Deneme yaptım boşluğa ve sıkmadığım halde gaz sesi çıkartıyor. 65W dedi: Deneme yaptım boşluğa ve sıkmadığım halde gaz sesi çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Açık havada test yaptım. Sıktığım yeri kokladım. Boğulmadım. Bunların son kullanma tarihi mi var? Etkisi pek yoktu kokladığımda.
haka Uzman Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 4 Beğeniler 2 14 Ağustos 2026 #2 Kapalı alanda bırakmayın. Evin içinde gazı kaçarsa, kendinize zarar verebilirsiniz. Balkon gibi açık alanda bırakın.
Kapalı alanda bırakmayın. Evin içinde gazı kaçarsa, kendinize zarar verebilirsiniz. Balkon gibi açık alanda bırakın.
korro Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 871 Çözümler 1 Beğeniler 533 14 Ağustos 2026 #3 65W dedi: Deneme yaptım boşluğa ve sıkmadığım halde gaz sesi çıkartıyor. Açık havada test yaptım. Sıktığım yeri kokladım. Boğulmadım. Bunların son kullanma tarihi mi var? Etkisi pek yoktu kokladığımda. Genişletmek için tıkla... Gözünün bebeğene sıkacan.
65W dedi: Deneme yaptım boşluğa ve sıkmadığım halde gaz sesi çıkartıyor. Açık havada test yaptım. Sıktığım yeri kokladım. Boğulmadım. Bunların son kullanma tarihi mi var? Etkisi pek yoktu kokladığımda. Genişletmek için tıkla... Gözünün bebeğene sıkacan.