Big won gamepad yerine ne alınabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rauay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 208
  • Etiketler Etiketler
    gamepad

rauay

Başarılı
Selamlar bu gamepadı aldım ama küçük geldi ve arkasındakı tuşlarda rahatsız ediyor biraz. Shooter 3 bundan büyük mü bunu iade etsem ne alabilirim?

Dosya Ekleri

• 1748873855138.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 76
  • 1748873860225.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 69
Wraith üzerinden aldıysanız, paketi açılan ürünleri iade almıyorlar, onu söyleyeyim öncelikle.

Alternatif olarak, Fantech Shooter III kullanıyorum, elim 19.5 cm - 9.5 cm boyutunda ve elime oturuyor.

Hocam ama arkasındaki tuşlar herhangi bir resimde gözükmüyor.

Hocam big wondan büyükmü shooter.

Hocam bir de arkada tuşlar var mı shooterda.

Son düzenleme:
Xbox görünümü olanlar bence büyüklük olarak benzer olacaktır. Çok fark edeceğini sanmıyorum.

Arkadaki tuşlar yeni aldığım gamepad'de başta beni de sinir etti. Ama alışınca stick tuşlarına basarak kullandığın komutları(Steam özel diğer platformalrda sürücü desteği olmadığından algılamıyor) daha rahat kullanmanı sağlıyor. Hem de sticklere basmak aslında en çok zarar veren şey, daha uzun ömürlü olmasını da sağlıyor.

Bence biraz daha alışma süresi tanıyın. Şimdilik ekstra harcama yapmayın.

Kullandığınız gamepad nedir hocam? Genelde gamepadlerde herhangi bir yazılım gerekmeksizin, üsündeki fonksiyon tuşları ile tuş ataması yapılabiliyor.

Yakın zamanda aldım EasySMX D10. Ama o kısayolları bilmiyorum. M tuşu var onunla aynı anda diğer tuşa basınca, otomatik o tuşa basılı tutuyor falan. Bir de ışıkları açma tuşlarını başta anlamıştım da, şarj yemesin diye kapalı tutuyorum. Zaten Xbox gamepadinde de X simgesinin ışığı gece gözümü alırdı hiç sevmezdim.

Kurcalamak istemedim açıkcası, klavyede dahil bu tarz şeylerde tuş kısayollarını hiç sevmiyorum. Bir şey bozunca geri getirmeyi bilmediğimden bulaşmıyorum.

Ama taktiği varsa sevinirim. Steam'da oynarken arka tuşları algılıyor. Ama Ubisoft üzerinden AC Shadows oynarken arka tuşları algılamıyor. Yeni bir model olduğundan sürücüsü de yok. Büyük ihtimalle getirirler gibi geliyor.

Var.

Yok hocam. Arkasında herhangi bir tuş yok.

Buyükmü peki shooterden.

Hocam elime çok küçük geldi.

Nedense internette kullanma kılavuzu yok. Kutunun içinden çıktıysa açıp bakabilirsiniz.

Buyükmü peki shooterden.

Hocam elime çok küçük geldi.

Shooter 3, 6 cm kadar daha büyük hocam.

Gale Hall: 150 x 100 x 40 mm
Shooter 3: 156 x 104 x 60 mm

Nedense internette kullanma kılavuzu yok. Kutunun içinden çıktıysa açıp bakabilirsiniz.

Shooter 3, 6 cm kadar daha büyük hocam.

Gale hall: 150 X 100 X 40 mm.
Shooter 3: 156 X 104 X 60 mm.

Shooter almam biraz daha iyi olur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…