Keşfediliyor Bildirimlerde “Bahsetmeler” ve “Tepkiler” ayrılsın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Elma ısıran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 606
Bu önerinin uygulanabilirliği hakkında testler gerçekleştiriyoruz.

Elma ısıran

Üstün
Yer
Cupertino
Merhaba,

Bazı mesajlarımız çok sayıda tepki alıyor ve tüm bildirimlerin arasında mesajlarımızdan yapılan alıntıları ve bahsetmeleri görmek zorlaşıyor.

Bildirimlere tıkladığımızda “Bahsetmeler” ve “Tepkiler” olarak ayrı iki sekme görürsek ayırt etmek kolaylaşacaktır.

Artı 23 Eksi
Yeni konular, yeni yazılımlar vb. şeyler de var. Bildirimler sadece onlardan oluşmuyor ki. İfadenin simgesinin de olması yeterince ayırt edici bence. İfade bildirimlerini kapatabiliyorsunuz zaten.
Hangi mesajıma ne kadar tepki verilmiş onu da görmek istiyorum.

Yeni konular’dan bahsetmiyorum. Bana yapılan etiketlemeler ve alıntılardan bahsediyorum. Bildirimlerde hepsi bir arada olduğu için ayırt etmek zor.

Bildirim penceresine öyle bölümler gelse fena olmaz aslında.

Alıntılar, ifadeler ve diğerleri olmak üzere 3 sekme istiyorsunuz yani, doğru mu anladım?
Hayır. Belirttiğim gibi;
“Bahsetmeler” ve “Tepkiler” şeklinde iki sekme.

“Bahsetmeler” içinde mesajlarımıza yapılan alıntılar, bize yapılan bahsetmeler (etiketlemeler) ve raporlarımıza verilen yanıtlar, “Tepkiler” içinde yalnızca mesajlarımıza verilen emoji tepkileri yer alacak.

Yazdıklarımı okumadığınız aşikar. Size daha fazla vakit ayırmayacağım. İyi elma ısırmalar dilerim.
İş yerindeyim. Öğle arasında odaklanamamışım, kusuruma bakma. Şimdi anladım demek istediğini.

Evet, sanırım bir “diğer” bölümü de söylediğin bildirimler için işlevsel olabilir veya “Bahsetmeler” yerine örneğin “Girdiler” gibi (isim değişiklik gösterebilir) bir bölüm olursa “diğer”e gerek kalmadan, sekme kalabalığı yapmadan o da bir sekme altında yer alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…