Cheriel Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 434 Beğeniler 61 27 Aralık 2025 #1 345'in paragraf denemelerini bitirdim neredeyse ve yarın dil bilgisine başlayacağım. Bu yüzden paragrafı boşlamamak adına Bilgi Sarmal'ın paragraf denemelerini almak istiyorum. Alınır mı sizce?
345'in paragraf denemelerini bitirdim neredeyse ve yarın dil bilgisine başlayacağım. Bu yüzden paragrafı boşlamamak adına Bilgi Sarmal'ın paragraf denemelerini almak istiyorum. Alınır mı sizce?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.425 Yer Haddonfield, Illinois 27 Aralık 2025 #2 Alınır güzeldi. Sakın 3D alma sene boyunca. Türkçe özelinde sorular ayrı video çözümdeki hocalar ayrı berbat.
Alınır güzeldi. Sakın 3D alma sene boyunca. Türkçe özelinde sorular ayrı video çözümdeki hocalar ayrı berbat.
KS KS Cheriel Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 434 Beğeniler 61 27 Aralık 2025 #3 Michael MYERS dedi: Alınır güzeldi. Sakın 3D alma sene boyunca. Türkçe özelinde sorular ayrı video çözümdeki hocalar ayrı berbat. Genişletmek için tıkla... 3D'nin Türkçe soru bankasını çözeceğim o iyi değil mi?
Michael MYERS dedi: Alınır güzeldi. Sakın 3D alma sene boyunca. Türkçe özelinde sorular ayrı video çözümdeki hocalar ayrı berbat. Genişletmek için tıkla... 3D'nin Türkçe soru bankasını çözeceğim o iyi değil mi?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.425 Yer Haddonfield, Illinois 27 Aralık 2025 #4 Cheriel dedi: 3D'nin Türkçe soru bankasını çözeceğim o iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Soru bankasını bilmiyorum ama denemeleri leş ötesi. Yazarları aynıysa o da leştir büyük ihtimalle.
Cheriel dedi: 3D'nin Türkçe soru bankasını çözeceğim o iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Soru bankasını bilmiyorum ama denemeleri leş ötesi. Yazarları aynıysa o da leştir büyük ihtimalle.
KS KS Cheriel Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 434 Beğeniler 61 27 Aralık 2025 #5 Michael MYERS dedi: Soru bankasını bilmiyorum ama denemeleri leş ötesi. Yazarları aynıysa o da leştir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... İyi sanırım birkaç arkadaşıma sordum güzel dediler.
Michael MYERS dedi: Soru bankasını bilmiyorum ama denemeleri leş ötesi. Yazarları aynıysa o da leştir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... İyi sanırım birkaç arkadaşıma sordum güzel dediler.
Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.979 Çözümler 16 Beğeniler 1.261 Yer İstanbul 27 Aralık 2025 #6 Cheriel dedi: 3D'nin Türkçe soru bankasını çözeceğim o iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum ve gayet yeterli bence. Video çözümleri de basit ve anlaşılır.
Cheriel dedi: 3D'nin Türkçe soru bankasını çözeceğim o iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum ve gayet yeterli bence. Video çözümleri de basit ve anlaşılır.
FahoRet Uzman Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 59 Beğeniler 33 27 Aralık 2025 #7 Cheriel dedi: 3D'nin Türkçe soru bankasını çözeceğim o iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Branştan devam et.
Cheriel dedi: 3D'nin Türkçe soru bankasını çözeceğim o iyi değil mi? Genişletmek için tıkla... Branştan devam et.