Bilgisayar başında oturmaya koltuk önerisi

erdii12344

Becerikli
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kişiden kişiye değişir. İlk ürünün F/P olarak üzeceğini düşünmüyorum. Sanırsam siz daha önce de konu açmıştınız. Oradaki önerilere bakabilirsiniz.

Ilkinin yorumlari cok kotu, haberiniz olsun.

Vallahi hocam buyuk sehirlerde yasiyorsaniz denemeden almayin bence, boyunuz uzun falansa bacak boyunu sirt destegini falan gorun, gecenlerde o fiyatlara yine benzer daha duzel bel desteklisini gormustum. IKEA'da iyidir tabii ama.

Vallahi hocam buyuk sehirlerde yasiyorsaniz denemeden almayin bence, boyunuz uzun falansa bacak boyunu sirt destegini falan gorun, gecenlerde o fiyatlara yine benzer daha duzel bel desteklisini gormustum. IKEA'da iyidir tabii ama.

Hocam bende fazla verip ıkeadakini alasım var 3800 iyi geldi sonrası 10'dan başlıyor IKEA'daki koltuklarda.

Hocam bende fazla verip ıkeadakini alasım var 3800 iyi geldi sonrası 10'dan başlıyor IKEA'daki koltuklarda.

IKEA olan iyidir hocam, trendyoldakinin yorumlari harbi kotu, en azindan garantisi IKEA yani bir şey oldu mu goturursunuz. Digeri elinizde kalir 1 ay sonra.

Hocam ikinci ürün nasıldır?
Süngeri biraz ince, biraz zaman geçtikten sonra altına minder koyma isteği geliyor. Arkası file olduğu için yazın terletme vs. yapmıyor ama rahatlık konusunda çok beklentiniz olmasın. Malzeme kalitesi olarak gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…