localizer 126 Bilgin Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 2.147 Çözümler 16 Beğeniler 1.418 Yer LTBA 20 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar YouTube'dan videolar da izledim ama bir türlü görmüyor bilgisayar. Ne yapmam gerekiyor? İçine Rufus ile Windows 10 kuracaktım. Bu arada başka bellekle denedim o sorunsuz çalışıyor.
Arkadaşlar YouTube'dan videolar da izledim ama bir türlü görmüyor bilgisayar. Ne yapmam gerekiyor? İçine Rufus ile Windows 10 kuracaktım. Bu arada başka bellekle denedim o sorunsuz çalışıyor.
Çözüm kadirCN 20 Ağustos 2024 localizer dedi: Şu an yok ama başka flash bellek ile denedim o çalıştı bu çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sizin flash bellek bozulmuş çünkü en kötü CMD üzerinden gözükmesi lazımdı.
localizer dedi: Şu an yok ama başka flash bellek ile denedim o çalıştı bu çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sizin flash bellek bozulmuş çünkü en kötü CMD üzerinden gözükmesi lazımdı.
Recep Baltaş 11 Techolay Yönetici Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.461 Makaleler 105 Çözümler 1.614 Beğeniler 46.620 Yer İstanbul 20 Ağustos 2024 #11 localizer dedi: Hayır, orda da gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bozulmuştur. Artı 0 Eksi