Çözüldü Bilgisayar her açılışta check disk yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DevAgonYa

Becerikli
Bilgisayarımı son 3 gündür her yeniden başlattığımda diskleri kontrol edip başlatıyor ama herhangi bir sorun bulamıyor. Bu tarama işlemini nasıl sonlandırabilirim? Manuel olarak da CMD üzerinden chkdsk yaptım ama bir sorun gözükmüyordu.

Sorununuzun çözüldüğüne sevindim, yine de diskinizi kontrol edin siz sağlığında bir sıkıntı olabilir çünkü Windows'un her açılışta tarama yapmasını pek normal karşılamadım.

Disk sağlığı %100 geçenlerde garantiye gönderdiğimde PNY CS2130 SSD'mi CS2230 modeli ile değiştirip göndermişlerdi. Belki de windows dosyaları bozulmuştur veya başka bir şey olmuştur. Eğer ki sağlama almak için format at derseniz onu da yapabilirim.

Disk sağlığı %100 geçenlerde garantiye gönderdiğimde PNY CS2130 SSD'mi CS2230 modeli ile değiştirip göndermişlerdi. Belki de Windows dosyaları bozulmuştur veya başka bir şey olmuştur. Eğer ki sağlama almak için format at derseniz onu da yapabilirim.

Günlük kullanımda ciddi bir sorun yaşamıyorsanız formata gerek yok hocam.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt