Craxidor Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 687 Yer Unknown 27 Kasım 2024 #1 Esenlikler, Bilgisayar üzerinde kullanabileceğim, maillerimi toplu şekilde kontrol edebileceğim bir uygulama arıyorum. Teşekkürler.
Esenlikler, Bilgisayar üzerinde kullanabileceğim, maillerimi toplu şekilde kontrol edebileceğim bir uygulama arıyorum. Teşekkürler.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 27 Kasım 2024 #2 Craxidor dedi: Esenlikler, Bilgisayar üzerinde kullanabileceğim, maillerimi toplu şekilde kontrol edebileceğim bir uygulama arıyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Thunderbird en iyisi.
Craxidor dedi: Esenlikler, Bilgisayar üzerinde kullanabileceğim, maillerimi toplu şekilde kontrol edebileceğim bir uygulama arıyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Thunderbird en iyisi.
MNakruf Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 663 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 488 Yer Türkiye 27 Kasım 2024 #3 Ben Windows'un kendi Posta uygulamasını kullanıyorum. Sadece Outlook'un yanı sıra Gmail'i vs. ekleyebilirsiniz. Tavsiye ederim.
Ben Windows'un kendi Posta uygulamasını kullanıyorum. Sadece Outlook'un yanı sıra Gmail'i vs. ekleyebilirsiniz. Tavsiye ederim.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 27 Kasım 2024 #4 MNakruf dedi: Ben Windows'un kendi Posta uygulamasını kullanıyorum. Sadece Outlook'un yanı sıra Gmail'i vs. ekleyebilirsiniz. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Reklam izlemeye devam etsin.
MNakruf dedi: Ben Windows'un kendi Posta uygulamasını kullanıyorum. Sadece Outlook'un yanı sıra Gmail'i vs. ekleyebilirsiniz. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Reklam izlemeye devam etsin.
KS KS Craxidor Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 687 Yer Unknown 27 Kasım 2024 #5 Geraltın kılıcı dedi: Thunderbird en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aklımda da o vardı. Teşekkür ederim.
Geraltın kılıcı dedi: Thunderbird en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aklımda da o vardı. Teşekkür ederim.
MNakruf Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 663 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 488 Yer Türkiye 27 Kasım 2024 #6 Geraltın kılıcı dedi: Reklam izlemeye devam etsin. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir reklamla karşılaşmadım.
Geraltın kılıcı dedi: Reklam izlemeye devam etsin. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir reklamla karşılaşmadım.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 27 Kasım 2024 #7 MNakruf dedi: Herhangi bir reklamla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Outlook'ta reklam çıkıyor. Windows Posta ise çok yavaş.
MNakruf dedi: Herhangi bir reklamla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Outlook'ta reklam çıkıyor. Windows Posta ise çok yavaş.
MNakruf Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 663 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 488 Yer Türkiye 27 Kasım 2024 #8 Geraltın kılıcı dedi: Outlook'ta reklam çıkıyor. Windows Posta ise çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Hiç denk gelmedim doğrusu. Posta uygulamasındaki bana göre tek sıkıntı mailleri kategorize etmemesi.
Geraltın kılıcı dedi: Outlook'ta reklam çıkıyor. Windows Posta ise çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Hiç denk gelmedim doğrusu. Posta uygulamasındaki bana göre tek sıkıntı mailleri kategorize etmemesi.
hey Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 50 Beğeniler 98 27 Kasım 2024 #10 Windows mail uygulaması. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2024