Bilgisayar için Gamepad önerisi

muslumfidel

Başarılı
Yer
Çanakkale
Arkadaşlar gamepad ile konsolun tam farkını bilmiyorum önerirken farkını da söylerseniz iyi olur. Ben FIFA'da, MK11, hikayeli diğer oyunlarda veya veya nadiren FPS oyunlarında da kullanmalık kol istiyorum. PS kafede oynadığımda PS5 konsolu falan çok iyi idi. Direkt PS5 konsolu alsam bilgisayara bağlanır ve sorunsuz çalışır mı? Ya da bunu almak yerine başka ne almam mantıklı olur? Bütçem en fazla 3K ve istediğim özellikler gecikme olmaması, titreşimli, geri bildirimli vs. olması. Böyle özelliklerde önerirseniz sevinirim.

Dual shock 4 DS4 for Windows uygulamasıyla kablosuz bir şekilde bağlanabiliyoruz, hatta direkt olarak o uygulama olmadan bile kullanabiliyoruz ama desteği olmayan oyunlarda düzgün çalışmıyor
DualSense hem kablolu hem kablosuz çalışır. Steam kolun özelliklerini destekliyor Steam'in dışında kullanmak için DSX kullanabilirsin ama sorunlar olabilir. Düzgün parti almayınca stick drift olabiliyor.
Xbox gamepad Microsoft tarafından üretilen gamepad. Microsoft tarafından geliştirilen Windows ile tam uyumlu. Kolun pek bir esprisi yok ve çok sağlam. Pille çalışması artı. Şarjlı piller ile kesintisiz deneyim. Ben Xbox gamepad kullanıyorum ve tercihimi de bundan yana kullanırım. Sonradan türeyen 8 bitdo kitlesi var ama 8 bitdo hakkında pek bir bilgim yok yorum yapamam.

Son düzenleme:
PS kolları bildisayarda çok da stabil çalışmıyor, Xbox veya replikası modellere bakabilirsiniz.

2.800 asla ama asla verilmez o kola.

Ara sıra 2.200 bandına düşüyor, PS5 kolundan zaten çok daha rahat ve iyi bir kol ancak masrafları çok. Dongle, pil derken ohoo. Ben 8BitDo alınması tarafındayım. 2.200'e tertemiz kol ve daha iyi özellikleri mevcut 9. Nesil'den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…