Astronotarda 43 Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.052 Çözümler 23 Beğeniler 2.600 Yer Snezhnaya 17 Nisan 2024 #31 Chef dedi: Biraz? Genişletmek için tıkla... Evet, özelliklerine göre o kadar da eskimedi. Hem x hem d input bulunduran kaç tane kol var?
Chef dedi: Biraz? Genişletmek için tıkla... Evet, özelliklerine göre o kadar da eskimedi. Hem x hem d input bulunduran kaç tane kol var?
DemirKipi 2 Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 412 Çözümler 2 Beğeniler 512 17 Nisan 2024 #32 PC’de uzun zamandır PlayStation kolu kullanıyorum. Önce DualShock, şimdi de Dualsense kullanıyorum. Bu kollarla 100’den fazla oyun bitirdim. Not; DS4 Windows ile kullanmanız şart. Bu sayede her oyuna uyum sağlayabilirsiniz.
PC’de uzun zamandır PlayStation kolu kullanıyorum. Önce DualShock, şimdi de Dualsense kullanıyorum. Bu kollarla 100’den fazla oyun bitirdim. Not; DS4 Windows ile kullanmanız şart. Bu sayede her oyuna uyum sağlayabilirsiniz.
Astronotarda 43 Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3.052 Çözümler 23 Beğeniler 2.600 Yer Snezhnaya 17 Nisan 2024 #33 DemirKipi dedi: PC’de uzun zamandır PlayStation kolu kullanıyorum. Önce DualShock, şimdi de Dualsense kullanıyorum. Bu kollarla 100’den fazla oyun bitirdim. Not; DS4 Windows ile kullanmanız şart. Bu sayede her oyuna uyum sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... DS4Windows PS desteği olan veya Steamde olan oyunlara şart değil, genelde Xbox oyunlarına şart oluyor.
DemirKipi dedi: PC’de uzun zamandır PlayStation kolu kullanıyorum. Önce DualShock, şimdi de Dualsense kullanıyorum. Bu kollarla 100’den fazla oyun bitirdim. Not; DS4 Windows ile kullanmanız şart. Bu sayede her oyuna uyum sağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... DS4Windows PS desteği olan veya Steamde olan oyunlara şart değil, genelde Xbox oyunlarına şart oluyor.
DemirKipi 2 Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 412 Çözümler 2 Beğeniler 512 17 Nisan 2024 #34 Astronotarda dedi: DS4Windows PS desteği olan veya Steamde olan oyunlara şart değil, genelde Xbox oyunlarına şart oluyor. Genişletmek için tıkla... Doğru. Zaten bütün oyunlara uyum sağlayabilmesi için şart olduğunu belirttim. Platform belirtmedim. Destekleyen oyunlarda kullanılmasına gerek yok.
Astronotarda dedi: DS4Windows PS desteği olan veya Steamde olan oyunlara şart değil, genelde Xbox oyunlarına şart oluyor. Genişletmek için tıkla... Doğru. Zaten bütün oyunlara uyum sağlayabilmesi için şart olduğunu belirttim. Platform belirtmedim. Destekleyen oyunlarda kullanılmasına gerek yok.